camp

Stage Academy Camp är artistutbildningen som utvecklar dig både som artist och låtskrivare.

Utbildningen är för dig som vill skapa ett artistprojekt, jobba med eget material och nätverka för en framtid i musikbranschen.

Stage Academy Camp har vuxit de senaste åren och bland annat levererat artister och låtskrivare till Melodifestivalen, Idol, Talang, Sony Music samt andra skivbolag, management och förlag.

Vi är stolt omnämnda som en av Sveriges bästa artistutbildningar med ett unikt schema och under fyra fullspäckade dagar får du coachning av meriterade coacher, föreläsare, branschfolk och artister inom områdena nedan. 

 

Stage Academy Camp har vuxit de senaste åren och bland annat levererat artister och låtskrivare till Melodifestivalen, Idol, Talang, Sony Music samt andra skivbolag, management och förlag.
Vi är stolt omnämnda som en av Sveriges bästa artistutbildningar med ett unikt schema under fyra fullspäckade dagar.

camp

Innehåll

Performance

Vi övar på scenspråk, att nå ut till sin publik och känna sig hemma i sin kropp. Vi berör även din sång och går igenom hur du ska utnyttja hela scenen. 

Bransch
kunskap

Att ha kunskap om den föränderliga musikbranschen är en förutsättning för framgång. Vilka olika aktörer finns och vem gör vad. 

Song
Writing

Alla deltagare får med en professionell coach skriva sin egen låt. Vi går igenom grunderna i låtskriveri och ger verktyg för att du ska kunna utveckla skapandet. 

Mindset

Vi hjälper dig att fördjupa dig i personlig- och yrkesutveckling, självkänsla, hälsa och träning.  

Profil
& Branding

Att bygga sitt eget varumärke är en viktig del av att vara artist. Vi berör hur man hanterar media, sociala medier samt presentations- och intervjuteknik. 

Team
Work

Gruppmoment med coachning. Att arbeta i olika grupper är en del av artisteriet och viktigt oavsett om du är soloartist, låtskrivare eller gruppmedlem. 

Recensioner

"Jag skulle vilja säga att campen ger en enorm glädje, här får man nya kontakter som är viktiga, man får även nya vänner. Den ger även gemenskap och känslan om att få vara sig själv.
Skillnaden skulle jag väl säga att jag vågar vara mer säker, framför allt på scenen. Jag har också fått lära mig att man inte behöver ha världens vackraste sångröst, utan att det är viktigt att vara sig själv."
Markus Borg
Artist
"Vill bara tacka för ett fantastiskt läger. Min dotter var så nervös och orolig innan hon skulle dit.
Hon kände ingen. Att bli så väl bemött av er alla när hon steg innanför dörren fick allt att släppa för henne. Hon verkligen stormtrivdes! Och vilken utveckling - från en tjej som knappt ville stå på scenen till en tjej som verkligen såg ut att trivas där 🙂 Tusen tack för allt ni gör för dessa ungdomar."
Förälder
"Jag var jätteblyg, pratade inte med någon och vågade inte ta för mig. Jag är blyg som person men nu vågar jag ta för mig mer .Första campen ville jag bara testa nåt nytt, nu vill jag utvecklas och lära mig nytt hela tiden. Det här är de bästa dagarna på året. Jag har lärt mig att våga vara den artist jag vill vara. Även om jag varit på flera camper lär jag mig något nytt hela tiden, får öva mig inför andra och det är värt allt för mig som artist och person!"
Jessie Olsen
Artist

Ansök här

Ansökan är inte bindande, du får ett mail med mer information. Det går också bra att maila info@stageacademy.se
camp

Mer information

Datum: April 2021 (fåtal platser kvar) 

PRIS: 6450 kr (ingår boende, mat och resa tur och retur från
Stockholm Central till Kursgården)

Länkar för dig som vill läsa mer om tidigare Camps och se bilder:

Våra senaste nyheter

Stage Academy Camp #14 – sammanfattningen

Fyra dagar på Stage Academy Camp och vi kan återigen konstatera att vi får vara med och skapa musikbranschens framtid. Ja vi är säkra på att några av alla de 25 deltagarna kommer att lyckas med att uppfylla sina drömmar.

Read More »

Semifinal – här är programmet

Stage Academy Artist 2021 bjuder in till semifinal under Vallentunakalaset nu på lördag den 18/9. Vi är så glada att kunna presentera LIVECHANSEN där de tävlande i onlinetävlingen av Stage Academy Artist får en extra möjlighet att stå på en fysisk scen och vi presenterar stolt våra gästartister!

Read More »

Stay in Touch

Följ våra socials för att hålla dig uppdaterad om alla kommande evenemang. Tveka inte att kontakta oss via info@stageacademy.se

2 kommentarer till “Stage Academy Camp”

  1. Pingback: Stage Academy Camp- artistutbildning för dig som vill bli artist! | Bli artist

  2. Pingback: Stage Academy Camp- nedräkningen har börjat! » Annamia

Kommentarer är stängda.