Hoppa till innehåll
camp

Stage Academy Camp är artistutbildningen som utvecklar dig både som artist och låtskrivare.

Utbildningen är för dig som vill skapa ett artistprojekt, jobba med eget material och nätverka för en framtid i musikbranschen.

Våra deltagare har inte bara tagit klivet in i tv-världen med framträdanden i produktioner som IDOL och Melodifestivalen, utan de har också imponerat på stora namn i musikindustrin, såsom avtal med Sony Music Sweden, TEN, Ninetone, Universal och Emperial. Många har också lyckats knyta viktiga kontakter med ledande aktörer i branschen, inklusive management och förlag.

Vi är särskilt stolta över de inspirerande testimonials vi fått, där våra deltagare inte bara har utvecklats som artister, utan också vuxit enormt som individer. Stage Academy Camp är inte bara en språngbräda till din artistkarriär – det är en plats där du utvecklas, växer och skapar din framtid.

Vi är stolta över att bli erkända som en av Sveriges främsta artistutbildningar. Under fyra intensiva och inspirerande dagar får du möjlighet att ta del av några av branschens mest erfarna coacher, föreläsare och artister inom områdena nedan.

” Det här är de bästa dagarna på året!”

– återkommande deltagare

camp

Innehåll

Performance

Fokus på att finslipa ditt scenspråk, för att du ska kunna nå ut till din publik med maximal effekt. Vi utforskar din sångteknik och dyker in i strategier för att effektivt använda hela scenen och engagera publiken.

 

Bransch
kunskap

 Grundlig kunskap om den föränderliga musikbranschen är avgörande för framgång. Vi ger dig insikter om branschens olika aktörer och deras roller, vilket är nyckeln till att navigera och lyckas inom musikvärlden.

Songwriting

Alla deltagare får med en professionell coach skriva sin egen låt. Vi går igenom grunderna i låtskriveri och ger verktyg för att du ska kunna utveckla skapandet. 

Mindset

Vi fokuserar på att utveckla både ditt personliga och yrkesmässiga mindset. Genom att stärka självkänsla, hälsa och träning lägger vi grunden för din totala utveckling som artist.

Profil
& Branding

Att skapa och underhålla ett starkt personligt varumärke är avgörande för en artist. Vi fokuserar på det visuella, strategier för sociala medier, samt utvecklar din presentations- och intervjuteknik för att stärka din offentliga profil.

Team
Work

Gruppmoment är en central del av artistutvecklingen. Att effektivt samarbeta i olika grupper är essentiellt, oavsett om du är soloartist, låtskrivare eller del av en grupp. Vi tränar dig i de färdigheter och insikter som behövs för att lyckas i dessa sammanhang.

Recensioner

"Stage Academy Camp ger en så bra överblick på vad man har för tillgångar och vad man behöver mer av! Det ger också insikt i vad nästa steg är och vad man kan göra konkret för att komma dit!"
Ingrid Johanna
Artist
"Vill bara tacka för ett fantastiskt läger. Min dotter var så nervös och orolig innan hon skulle dit.
Hon kände ingen. Att bli så väl bemött av er alla när hon steg innanför dörren fick allt att släppa för henne. Vilken utveckling - från en tjej som knappt ville stå på scenen till en tjej som verkligen trivs där! Tusen tack för allt ni gör för dessa ungdomar."
Förälder
"Jag var jätteblyg, pratade inte med någon och vågade inte ta för mig. Jag är blyg som person men nu vågar jag ta för mig mer. Jag har lärt mig att våga vara den artist jag vill vara. Även om jag varit på flera camps lär jag mig något nytt hela tiden, får öva mig inför andra och det är värt allt för mig som artist och person!"
Jessie Olsen
Artist

Ansök här

Ansökan är inte bindande, du får ett mail med mer information. Det går också bra att maila info@stageacademy.se

Följ oss & nätverka

Följ våra socials för att hålla dig uppdaterad om alla kommande evenemang. Tveka inte att kontakta oss via info@stageacademy.se

Kommentarer är stängda.

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner