Från drömmar till action

Vill du lära dig hur du blir mer effektiv, skapar rutiner och tar dig snabbare mot dina mål? Funderar du på hur du ska nå ut till fler lyssnare och fans, skapa kontakter och bygga ett team runt ditt projekt? Har du svårt att prioritera din tid och skapa en plan eller tappar du motivationen och har svårt att slutföra det du har påbörjat? 

Eller vill du att allt du gör ska bli perfekt så du i slutändan inte får något gjort alls? 

Vi förstår! Du är inte ensam.

Du behöver en plan

wow

Sagt om oss.

Några av våra referenser.
Wilma Saalo
Wilma Saalo Artist & låtskrivare
Read More
"Detta är garanterat den bästa kursen jag har gått! Ni utgår från oss individuellt och följer oss. Jag hade ingen tydlig plan framåt men redan efter 1 vecka känner jag att jag har lärt mig galet mycket saker jag kommer ha nytta av i framtiden"
Karla Riego
Karla Riego Förälder
Read More
"Stage academy är ett fantastiskt forum där man inte bara får hjälp som blivande artist med hur man uppträder på scen, sjunger och skriver låtar. Man jobbar också mycket med den personliga utvecklingen".
Charlie Hedberg
Charlie Hedberg Deltagare
Read More
"StageAcademy är helt fantastiskt! En otroligt välkomnande miljö och grymma coacher! StageAcademy har blivit som en extra familj för mig, och att få dela min passion för musik med andra talangfulla människor här är underbart"!
Jimmy Marcus
Jimmy MarcusArtist & låtskrivare
Read More
"Jag föredrar när man får tydliga direktiv och saker man hela tiden jobbar med. Av tidigare erfarenhet av andra kurser så har detta inte varit något huvudfokus. Med denna kurs får man ut så mycket mer."
Erica Norrbom
Erica Norrbom Deltagare
Read More
"Bra upplägg, innehållsrikt och intressant. Fantastiskt kunniga och engagerade lärare vilket uppskattas otroligt mycket. Passande för de som är seriösa och vill satsa på branschen".
Siri Tuvesson
Siri Tuvesson Junior Manager
Read More
"Kursen har ändrat mitt mindset på bara en vecka. Man får möta andra som är lika intresserade och motiverade som en själv. Man får möta professionella managers, dansare, låtskrivare och höra om deras kunskaper inom musikbranschen"
Previous
Next

Bli artist med oss online

En verktygslåda för dig som vill bli artist...

Oavsett vart du befinner dig just nu har du antagligen utmaningar i vad som är nästa steg.
Vår Online utbildning hjälper dig med grundkunskaperna och verktygen du behöver för att bygga ett framgångsrikt artistprojekt.

Stage Academy Online har tagits fram baserat på frågeställningen hur vi ska hjälpa våra deltagare att uppnå ett optimalt resultat. Våra camps, workshops och open stages ger en otrolig boost, men när inspirationen dalar upplever vi att det många gånger går för långsamt att ta nästa steg. 

Välkommen in på vår nya onlineportal med gratis workshops, verktyg och livsförändrande utbildningar.

Spela videoklipp

Följ oss

Följ våra socials för att hålla dig uppdaterad om alla kommande evenemang. Tveka inte att kontakta oss via info@stageacademy.se