om oss

Om oss

Vi hjälper upcoming artister, låtskrivare och producenter att navigera musikbranschen och bygga stabila musikprojekt.
why

We deliver performance

Stage Academy utbildar morgondagens artister och låtskrivare. Vi hjälper dem att möta utmaningar och därigenom växa, både som personer och i sitt artisteri.

Här får branschen en unik chans att hitta professionellt utbildade unga artister, låtskrivare och producenter som redan från start förstår helheten av vad artisteri innebär.

Därmed blir vi länken mellan utbildning och bransch.

Vi är en akademi med fokus på artisteri, performance, låtskrivning, musikproduktion, branding & mindset med direkt koppling till branschen.
Vi jobbar fram artister tillsammans med skivbolag, förlag och andra aktörer i musikbranschen så att våra elever kan få bekräftelse på att de möter branschstandard inom områdena ovan.

team

vårt team

Meet the team! Alla våra medarbetare & partners är aktiva i musikbranschen. Vår samlade erfarenhet förpackas noga i allt vi gör. Från enskild coaching till stora evenemang.
Adam Jönsson

Adam är en artist och låtskrivare som skrivit musik till Melodifestivalen, haft en listetta i Japan och skrivit med låtskrivare som har Justin Bieber, Fifth Harmony och Camila Cabello på sina meritlistor. Hans första år som aktiv låtskrivare var i ett nära samarbete med The Euroz som har skrivit låtar för den asiatiska marknaden med artister som Big Bang, Super Junior-M och EXILE. Han är just nu signad som låtskrivare på förlaget Merion Music Group.

Annamia Fast

Annamia grundade Stage Academy för 10 år sedan. Hon har jobbat med de flesta av Sveriges främsta artister, både organiserat evenemang, väglett artister och utbildat dem. Hennes passion är och har alltid varit att utveckla nya talanger, vilket innebär att all erfarenhet hon har samlat genom åren riktas direkt in i Stage Academy. Utöver Stage Academy jobbar hon som artistmanager och har/haft signade akter på de största musikbolagen. Hon är också utbildad motivatör och NLP practitioner.

Christopher Bergström

Christopher är yrkesutbildad dansare och har en lång karriär som dansare och koreograf, både i Sverige och utomlands. Han har arbetat med flera av Sveriges mest framstående artister och han har även medverkat i flertalet stora TV - produktioner. Christopher är också en välanlitad stylist både för artister, skådespelare och i scenproduktioner. Som stylist har hans arbeten publicerats i både svenska och amerikanska modemagasin

Följ oss

Följ våra socials för att hålla dig uppdaterad om alla kommande evenemang. Tveka inte att kontakta oss via info@stageacademy.se