Hoppa till innehåll
om oss

Om oss

Vi hjälper upcoming artister, låtskrivare och producenter att navigera musikbranschen och bygga stabila musikprojekt.
why

We deliver performance

Stage Academy utbildar morgondagens artister och låtskrivare. Vi hjälper dem att möta utmaningar och därigenom växa, både som personer och i sitt artisteri.

Här får branschen en unik chans att hitta professionellt utbildade unga artister, låtskrivare och producenter som redan från start förstår helheten av vad artisteri innebär.

Därmed blir vi länken mellan utbildning och bransch.

Vi är en akademi med fokus på artisteri, performance, låtskrivning, musikproduktion, branding, branschkunskap & mindset med direkt koppling till branschen.
Vi jobbar fram artister tillsammans med skivbolag, förlag och andra aktörer i musikbranschen så att våra elever kan få bekräftelse på att de möter branschstandard inom områdena ovan.

focus

vi bygger artistprojekt

Detta gör vi genom våra program som är fristående och som du kan vara med i utifrån din nivå flera gånger
Stage Academy Camp

Intensivutbildning i artisteri för dig som vill skapa ett artistprojekt, jobba med eget material och nätverka för en framtid i musikbranschen

Stage Academy Management

8 veckors program för att skapa din individuella plan med hjälp av ett mindre team och en artistmanager

Stage Academy Artist

Artisttävlingen med tidigare deltagare/vinnare som bland andra Tusse, Nadja Holm, Hanna Ferm och Klara Almström

Songwriting & Music Production

Onlinebaserad, skräddarsydd utbildning i låtskriveri och musikproduktion som är direkt kopplad till musikbranschen

Stage

Training

Vi har också en mängd olika gratis workshops, Open stages och evenemang under året. Kombinerat med våra utbildningar skapar de en väg in i musikbranschen.
1

Open Stage/ Training

Våra Open Stages lockar branschaktörer och har blivit en naturlig arena för både våra deltagare och våra branschkollegor. A&R´s från musikbolagen, managers, låtskrivare och castingteam från bl.a Idol besöker oss ofta. 

2

Workshops & Webinars

Här tränas du i musikbranschkunskap, nätverkande, artistprofilering artisteri och låtskrivning och utmanas och coachas av professionella och bransch anknutna coacher i workshops eller webinars online.

3

Stage Academy Showcase/ Events

Stage Academy skapar kontinuerligt scener för våra upcoming artister. Scentid är inte bara en förutsättning för att kunna klara av ett jobb som artist utan också den enskilt största motivatorn för våra deltagare. Allt från mindre köpcentrum till stora evenemang så som We Are One-galan på Friends Arena och Bauhausgalan på Stockholm Stadion.

IMG_0964
4

Musikbranschen

Våra medarbetare är alla aktiva i musikbranschen och vårt nätverk av branschanknutna hjälper oss och ger oss möjligheter för våra deltagare samtidigt som Stage Academy agerar talangscouter och skräddarsyr artist- och musikakter till bland annat TV-program. 

Wow

Sagt om oss

”Jag kände redan nu på första lektionen att den här kursen kommer ge mig mycket. Adam gjorde verkligen att jag våga även fast jag kanske inte trodde på det själv!” 

Renaida Braun

wow

Sagt om oss.

Några av våra referenser
Wilma Saalo
Wilma Saalo Deltagare Camp
Läs mer
Campen har gett mig så mycket mer än vad jag någonsin kunde tro och allt är ju tack vare er!
Karla Riego
Karla Riego Förälder
Läs mer
Stage academy är ett fantastiskt forum där man inte bara får hjälp som blivande artist med hur man uppträder på scen,sjunger och skriver låtar. Man jobbar också mycket med den personliga utvecklingen.
Charlie Hedberg
Charlie Hedberg Deltagare Camp
Läs mer
StageAcademy är helt fantastiskt! En otroligt välkomnande miljö och grymma coacher! StageAcademy har blivit som en extra familj för mig, och att få dela min passion för musik med andra talangfulla människor här är underbart!
Selma Sörman
Selma Sörman Deltagare
Läs mer
Jag hade höga förväntningar och jag var ändå chockad över hur mycket jag kände att jag utvecklades och hur mycket nya tekniker jag fick.
Föregående
Nästa
News

Aktuellt

Här hittar ni våra aktuella evenemang och spännande intervjuer och artiklar.
team

team

Alla våra medarbetare & partners är aktiva i musikbranschen. Vår samlade erfarenhet förpackas noga i allt vi gör. Från enskild coaching till stora evenemang.
Adam Jönsson

Adam är en artist och låtskrivare som skrivit musik till Melodifestivalen, haft en listetta i Japan och skrivit med låtskrivare som har Justin Bieber, Fifth Harmony och Camila Cabello på sina meritlistor. Hans första år som aktiv låtskrivare var i ett nära samarbete med The Euroz som har skrivit låtar för den asiatiska marknaden med artister som Big Bang, Super Junior-M och EXILE. Han är just nu signad som låtskrivare på förlaget Merion Music Group.

Annamia Fast

Annamia grundade Stage Academy för 10 år sedan. Hon har jobbat med de flesta av Sveriges främsta artister, både organiserat evenemang, väglett artister och utbildat dem. Hennes passion är och har alltid varit att utveckla nya talanger, vilket innebär att all erfarenhet hon har samlat genom åren riktas direkt in i Stage Academy. Utöver Stage Academy jobbar hon som artistmanager och har/haft signade akter på de största musikbolagen. Hon är också utbildad motivatör och NLP practitioner.

Christopher Bergström

Christopher är yrkesutbildad dansare och har en lång karriär som dansare och koreograf, både i Sverige och utomlands. Han har arbetat med flera av Sveriges mest framstående artister och han har även medverkat i flertalet stora TV - produktioner. Christopher är också en välanlitad stylist både för artister, skådespelare och i scenproduktioner. Som stylist har hans arbeten publicerats i både svenska och amerikanska modemagasin

Följ oss

Följ våra socials för att hålla dig uppdaterad om alla kommande evenemang. Tveka inte att kontakta oss via info@stageacademy.se

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner