STAGE ACADEMY ONLINE

Unik utbildning online i artisteri

Programförklaring

Mer streams, fler fans, egna låtar eller fler samarbeten?
Oavsett vart du befinner dig just nu har du antagligen utmaningar i vad som är nästa steg.
Vårt onlineutbud hjälper dig med grundkunskaperna och verktygen du behöver för att bygga ett framgångsrikt artistprojekt.

Stage Academy Online har tagits fram baserat på frågeställningen hur vi ska hjälpa våra deltagare att uppnå ett optimalt resultat. Våra camps, workshops och open stages ger en otrolig boost, men när inspirationen dalar upplever vi att det många gånger går för långsamt att ta nästa steg.

Vi har under flera år följt unga talanger från dröm till verklighet men också sett många artistdrömmar överges. För dom flesta beror det på brist på struktur i vardagen. Vi vill med Stage Academy Online ge våra deltagare den struktur och kunskap som krävs för att nå sin fulla potential och komma vidare i sin utveckling. Genom att ge dig kontinuitet och hjälp att bygga en strategi för hur just du ska jobba framåt ger Stage Academy Online unika möjligheter för dig att ta ditt artisteri till nästa nivå.

Stage Academy Online ger dig fyra fullmatade ämnen och undervisningen sker i din egen takt, via din dator, med coacher som hjälper dig på vägen. 

Utöver lektionerna tillkommer ett stöttande community, uppföljning och eget arbete. Vi erbjuder lektioner i Branschkunskap, Profil & Branding, Performance och Mindset.

Om du vill du ha mer individuell tid och coaching i ditt artistprojekt väljer du Stage Academy Coaching Program. Då får du en manager som coachar dig individuellt och ett team av stöttande människor som hjälper dig och håller dig ansvarig för att lyckas med dina mål. 

Stage Academy Online

Innehåll 

Branschkunskap

Know how´s om branschens olika aktörer

Profil/Branding

Din artistprofil och ditt varumärke

Performance

Det visuella och sceniska med ditt artisteri

Mindset

Framgångsteori och mindset för artister

Stage Academy Coaching Program

Addera manager och team

Under åtta veckor får du coaching i ditt projekt. Coaching sessions, team och återkoppling och uppföljning individuellt.

Medverka på vårt infowebinar!

För dig som är nyfiken, för dig som är intresserad av att medverka och för dig som vill säga hej, nätverka eller ställa dina frågor direkt till oss! Fyll i formuläret för inbjudan till nästa webinar. Vårt webinar är kostnadsfritt!

Vi skickar inbjudan till

Sagt om kursen

Kursplanen innehåller

Online

BRANSCHKUNSKAP Relevant kunskap i en föränderlig musikbransch. Hur ser rättigheter, avtal och pengaflöden ut? Vi går igenom de olika rollerna du kommer stöta på och vilka aktörer som finns. Vi jobbar för att du ska få en djupare förståelse för de olika aktörernas incitament och hur du kan bli bättre på att kommunicera med dem.

PROFIL/BRANDING En viktig del i ditt artisteri är att bygga ditt varumärke, din artistprofil. Här är målet att du ska definiera vem du är som artist och hitta en röd tråd som kan löpa genom allt du gör; intervjuer, styling, liveframträdanden och din musik.

PERFORMANCE den här delen av kursen hjälper vi dig med det sceniska. Genom att utveckla din förståelse för hur man skapar ett dynamiskt framträdande hjälper vi dig förbättra din liveshow.Vi skapar förståelse för olika aspekter av performance och uppträdanden genom att analysera etablerade artisters framträdanden och gå igenom relevant teori.

MINDSET Varje framgångsrik person har på ett eller annat sätt jobbat fram en strategi för att lyckas. Att prestera på din högstanivå samt höja din lägstanivå är avgörande för hur långt du kommer att nå. När din inspiration dalar och du känner dig som mest omotiverad är när du behöver förmågan att fortsätta röra dig framåt som mest. Vi hjälper dig att hitta motivation och driv även när du inte är på topp!

EFTER ONLINE-KURSEN KOMMER DU ATT HA:
-Kunskap om de olika aktörerna inom musikbranschen och förståelse för hur du ska förhålla dig till dem.
-Fått verktyg för hur du ska utveckla ditt varumärke och din personliga artistprofil.
-Lärt dig analysera ditt eget och andras liveframträdanden.
-Fått förståelse för vad som driver beteende och hur du kan påverka ditt eget
-Ett nätverk med framtida artister och branschkollegor. 

2995 kr inkl moms

Tidsomfattning fyra veckor
Lektionstid: 16 timmar
Eget arbete: 12 timmar och uppåt

Online Pro

Det som skiljer Stage Academy Online Pro är den individuella tiden du får tillsammans med din coach. Du låser upp 1-on-1 Management och individuell coachning i Performance. Detta tillägg är för dig som vill utvecklas snabbare och få hjälp med att bygga din individuella artistplan. Du får även allt som ingår i Stage Academy Online.

1-ON-1 MANAGEMENT
Under kursens fyra veckor har du en egen manager som din artistiska rådgivare.
I Stage Academy Online Pro är din managers huvuduppgift att hjälpa dig att hitta struktur och att bygga din plan. 
Din manager kommer alltid att hålla dig som slutgiltigt ansvarig för att ta de steg som krävs för att du ska lyckas, och hjälpa dig längs vägen.
Med hjälp av kunskapen du tillägnar dig i de ämnen som kursen berör bygger ni tillsammans en strategi för att du ska nå dina mål.

PERFORMANCE mindre grupper jobbar vi med direkt feedback på din utveckling. Vi tittar närmare på vad just du behöver förbättra och ger dig verktygen som krävs för att du ska utvecklas. Det här gör vi både genom att du filmar dig själv och får feedback, men också genom att gå igenom och applicera relevant teori. Du får veckovis individuella uppgifter med nya saker att öva på och analysera på egen hand.

EFTER PRO KURSEN KOMMER DU ATT HA:
-En färdig strategi du kan använda för att utveckla ditt artistprojekt.
-Tydliga mål och delmål för att genomföra din plan.
-En struktur som gör det möjligt för dig att nå dina delmål och mål, för att realisera din artistvision.
-Fördjupad kunskap inom ämnet Performance
-Utvecklat ditt personliga artisteri genom vägledning från din coach
-Ett nätverk med framtida artister och branschkollegor.

7990 kr inkl moms

Inkl manager, samtal, individuell återkoppling
samt extra lektion i performance
varje vecka

Sagt om våra utbildningar

Läs mer och köp plats här

Det går också bra att maila info@stageacademy.se

Bli artist med oss online

Det finns inga fysiska scener men vi har en lösning...

Oavsett vart du befinner dig just nu har du antagligen utmaningar i vad som är nästa steg.
Vår Online utbildning hjälper dig med grundkunskaperna och verktygen du behöver för att bygga ett framgångsrikt artistprojekt.

Stage Academy Online har tagits fram baserat på frågeställningen hur vi ska hjälpa våra deltagare att uppnå ett optimalt resultat. Våra camps, workshops och open stages ger en otrolig boost, men när inspirationen dalar upplever vi att det många gånger går för långsamt att ta nästa steg. 

Välkommen in på vår nya onlineportal med gratis workshops, verktyg och livsförändrande utbildningar.

Spela videoklipp

Följ oss

Följ våra socials för att hålla dig uppdaterad om alla kommande evenemang. Tveka inte att kontakta oss via info@stageacademy.se