Artist logga

Pressmeddelande

ARTIST 2021 bjuder på det bästa av två världar. Digital exponering och fysiska scener! Vi har alla på ett eller annat sätt påverkats av pandemin, så också nöjes- och musikbranschen. Stage Academy lyckades snabbt digitalisera sina artistutbildningar och 2020 genomfördes den första helt digitala upplagan av Stage Academy Artist.
aktuellt

Artist är en rikstäckande artisttävling där vinnaren av varje deltävling får en plats i riksfinalen i Stockholm. Vi har efter åtta riksfinaler fått ett otroligt gensvar och många av våra finalister och vinnare har kommit in i musikbranschen. 

I riksfinalen möts finalisterna inför en storpublik och en extern jury beståendes av musiker, management/skivbolag, låtskrivare/producenter och andra aktörer i musikbranschen.

Fram till riksfinalen är vi på Stage Academy själva med i juryarbetet men under riksfinalen lämnar vi över till den externa juryn.

Hanna Ferm Vinnare av Artist 2013

Artist 2020 vanns av  Tatia Darsalia. 

Se alla bidrag från Artist 2020 här!

 

Du kan föranmäla dig till Artist 2021 redan nu genom att maila oss och ange Artist 2021 i ämnesraden. 

Du kan också följa tävlingen via vårt konto på instagram @stageacademyartist

 

Keyra, Klara Kärrman – vinnare av Artist 2014!

Följ vår Facebook sida för att hålla dig uppdaterad

Stage Academy är ett fönster mot musikbranschen och flera artister som idag har management, skivkontrakt, förlagsavtal och spelningar har upptäckts och utvecklats i Stage Academy

Följ oss

Följ våra socials för att hålla dig uppdaterad om alla kommande evenemang. Tveka inte att kontakta oss via info@stageacademy.se