Ticket to fame!

I samarbete med Sing Along finns det nu en unik chans att ta sig till riksfinalen av Stage Academy Artist! Du sjunger in ditt bidrag i Stage Academys Audition-kanal i Sing Along Official
aktuellt

Artist är en rikstäckande artisttävling där vinnaren av varje deltävling får en plats i riksfinalen i Stockholm i september. Vi har efter sex riksfinaler fått ett otroligt gensvar och många av våra finalister och vinnare har kommit in i musikbranschen. 

I riksfinal möts 6-8 finalister framför en storpublik och en extern jury beståendes av musiker, management/musikbolag, producenter och branschfolk.

Fram till riksfinalen är vi på Stage Academy själva med i juryarbetet men under riksfinalen lämnar vi över till den externa juryn.

 

Hanna Ferm Vinnare av Artist 2013

 

Artist 2019 vanns av  Vendela Hedengrahn! Vendela är nu i processen att spela in sitt eget material och släpper snart sin debutsingel. 

Se alla bilder från finalen 2019 här!

Ansökan till Artist 2020 är nu stängd men kolla in vårt nya evenemang på Facebook för ännu en chans att vinna en plats i riksfinalen! Vill du medverka i kommande artist kan du maila oss en föranmälan redan nu, ange Artist 2021 som meddelande. 

Du kan också följa tävlingen via vår Facebook sida

 

Keyra, Klara Kärrman – vinnare av Artist 2014!

 

FINALEN sker i November i Stockholm 

Följ vår Facebook sida för att hålla dig uppdaterad

Stage Academy är ett fönster mot musikbranschen och flera artister som idag har management, skivkontrakt, förlagsavtal och spelningar har upptäckts och utvecklats i Stage Academy

Följ oss

Följ våra socials för att hålla dig uppdaterad om alla kommande evenemang. Tveka inte att kontakta oss via info@stageacademy.se