Hoppa till innehåll

Stage Academy Camp #7 – sammanfattningen!

Det som vi får vara med om i vårt arbete med Stage Academy Camp går inte att beskriva med ord. Den enorma talang och drivkraft vi återigen fått bevittna hos ungdomarna mellan 11-23 år har tagit andan ur oss fullständigt. Varje camp tänker vi; hur ska vi kunna överträffa detta? Varje gång är vi lika chockade och här sitter vi nu igen och säger att detta var den bästa campen någonsin!

3

Tack vare våra professionella låtskrivare Melker Karlsson och Adam Jönsson med flera unga mentorer och självklart deltagarna själva, känner vi att vi har tagit det individuella skapandet dvs egenskriven musik till en helt ny nivå.

1

Sista dagen på Stage Academy Camp #7 inleddes med en workshop om varumärke av Sonja Björk Ebert. Därefter var det alla deltagares föräldrars tur- föräldrapanelen där Annamia Fast och Roland Ebert svarade på frågor och berättade om Stage Academy´s arbete och musikbranschen tillsammans med unga artisten Jacob Frohde.

7

Jacob har tillsammans med Li Björling agerat låtskrivarmentorer med bravur!

6

Andreas Palm med Anfisha Lysenko som tagit alla våra fina bilder och Jacob Frohde.

Idag framträdde alla deltagare med sina låtar de jobbat med under dagarna tillsammans med coacherna Roland Ebert och Claudia Marzec.

4

Li björling- låtskrivarmentor, Claudia Marzec- performance coach, Adam Jönsson- låtskrivarcoach, Melker Karlsson- låtskrivarcoach.

STORT TACK TILL ALLA DELTAGARE OCH FÖRÄLDRAR!

Se alla bilder på vår Facebook sida. 

5

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner