camp

2020 går den trettonde upplagan av Stage Academy Camp av stapeln!
Stage Academy Camp är artistutbildningen som både utvecklar dig som artist och som hjälper dig med kontakter i branschen. Utbildningen för dig som vill stå på scener, jobba med eget material och skapa en framtid i musikbranschen. Under fyra fullspäckade dagar får du coachning av meriterade coacher, föreläsare, branschfolk och artister inom områdena nedan. 

 

Stage Academy Camp har vuxit de senaste åren och bland annat levererat artister till melodifestivalen, Idol, Talang, Sony Music och andra skivbolag. Vi kan stolt påstå att vi är en av Sveriges bästa artistutbildningar med mycket värde under de fyra dagarna.

camp

Innehåll

Stageing
Performance

Vi övar på scenspråk, att nå ut till sin publik och känna sig hemma i sin kropp. Vi berör även din sång och går igenom hur du ska utnyttja hela scenen. 

Bransch
kunskap

Att ha kunskap om branschen man verkar i är en förutsättning för framgång. Vilka olika aktörer finns och vem gör vad. 

Song
Writing

Alla deltagare får med en professionell coach skriva sin egen låt. Vi går igenom grunderna i låtskriveri och ger verktyg för att du ska kunna utveckla skapandet. 

Mental
Träning

Vi hjälper dig att fördjupa dig i personlig- och yrkesutveckling, självkänsla, hälsa och träning.  

Branding
Profil

Att bygga sitt eget varumärke är en viktig del av att vara artist. Vi berör hur man hanterar media, sociala medier samt presentations- och intervjuteknik. 

Team
Work

Gruppövningar och aktiviteter. Att arbeta i olika grupper är en del av artisteriet och viktigt oavsett om du är soloartist, låtskrivare eller gruppmedlem. 

Recensioner

"Jag skulle vilja säga att campen ger en enorm glädje, här får man nya kontakter som är viktiga, man får även nya vänner. Den ger även gemenskap och känslan om att få vara sig själv.
Skillnaden skulle jag väl säga att jag vågar vara mer säker, framför allt på scenen. Jag har också fått lära mig att man inte behöver ha världens vackraste sångröst, utan att det är viktigt att vara sig själv."
Markus Borg
Artist
"Vill bara tacka för ett fantastiskt läger. Min dotter var så nervös och orolig innan hon skulle dit.
Hon kände ingen. Att bli så väl bemött av er alla när hon steg innanför dörren fick allt att släppa för henne. Hon verkligen stormtrivdes! Och vilken utveckling - från en tjej som knappt ville stå på scenen till en tjej som verkligen såg ut att trivas där 🙂 Tusen tack för allt ni gör för dessa ungdomar."
Förälder
"Jag var jätteblyg, pratade inte med någon och vågade inte ta för mig. Jag är blyg som person men nu vågar jag ta för mig mer .Första campen ville jag bara testa nåt nytt, nu vill jag utvecklas och lära mig nytt hela tiden. Det här är de bästa dagarna på året. Jag har lärt mig att våga vara den artist jag vill vara. Även om jag varit på flera camper lär jag mig något nytt hela tiden, får öva mig inför andra och det är värt allt för mig som artist och person!"
Jessie Olsen
Artist

Anmäl dig till Stage Academy Camp här, eller scrolla vidare för mer info

camp

Mer information

Datum: 19/3 – 22/3  2020

PRIS: 6450 kr (ingår boende, mat och resa tur och retur från
Stockholm Central till Kursgården)

Länkar för dig som vill läsa mer om tidigare Camps och se bilder:

Ny utbildning! Stage Academy Camp 2.0

Månadens intervju – Teeo

TEO RÖSARNE, 15 år, går i nian och bor i Tranås. Han har nyligen stått på scenen i Pridepark på Pridefestivalen i Stockholm tillsammans med

Read More »

Branschkväll Premiär

I onsdags hade vi vår allra första lyssningssession och visade upp resultatet av Stage Academy Songwriting. Våra grymma elever bjöd på en proffsig konsert framför

Read More »

Månadens intervju

Reportage om Stage Academy Camp med Jessie Olsen 14 år, Norrköping  ”Campen är de bästa dagarna på året!”  Vad har du för erfarenhet av Stage

Read More »