Artist 2019 är en rikstäckande artisttävling där vinnaren av varje deltävling får en plats i riksfinalen i Stockholm i september. Vi har efter sex riksfinaler fått ett otroligt gensvar och många av våra finalister och vinnare har kommit in i musikbranschen. 

I finalen kommer 6-8 finalister att mötas framför en storpublik och en extern jury beståendes av musiker, management/skivbolag, producenter och branschfolk.

 Fram till riksfinalen är vi på Stage Academy själva med i juryarbetet men under riksfinalen lämnar vi över till den externa juryn, precis som tidigare år!

 

Hanna Ferm Vinnare av Artist 2013

 

För att få chansen att vara med i en deltävling av Artist 2019 behöver du komma på tävlingsdagen för att göra en Open Audition och på så sätt kvalificera dig till en plats i dagens deltävling. Open Audition sker vanligtvis 1-2 timmar innan deltävlingen startar. 
Vill du medverka i artist kan du föranmäla dig till info@stageacademy.se och ange Artist 2019 i ämnesraden. Vi kommer då att skicka dig en inbjudan till respektive ort.

 Du kan även komma med i en deltävling genom att kvala in vid något av våra fristående auditiontillfällen. För aktuella auditions följ vår facebook sida

Keyra, Klara Kärrman – vinnare av Artist 2014!

 

Då konkurrensen är tuff uppmanar vi alla våra sökande att söka på flera deltävlingar.

Turnéplan 

25/5 Märsta Centrum  
15/6 Stallarholmen 
23/7 Filipstad
3/8 Norrtälje Hamnkalas
24/8 Märsta Centrum

FINAL September Stockholm 

Fler datum tillkommer- följ vår Facebook sida för att hålla dig uppdaterad

Vi har fått ett otroligt gensvar på tävlingen Artist och flertalet branschfolk står i rad för att få medverka i juryn i riksfinalen i September! Finalisterna kommer att få framträda på en stor scen i  Stockholm under två dagar med två olika låtar. Fram till riksfinalen är vi på Stage Academy själva med i juryarbetet men under riksfinalen lämnar vi över till en specialdesignad jury. Precis som förra året!

Stage Academy är ett fönster mot musikbranschen och flera artister som idag har management, skivkontrakt, förlagsavtal och spelningar har upptäckts och utvecklats i Stage Academy.