Artist är en rikstäckande artisttävling där vinnaren av varje deltävling får en plats i riksfinalen i Stockholm i september. Vi har efter sex riksfinaler fått ett otroligt gensvar och många av våra finalister och vinnare har kommit in i musikbranschen. 

I riksfinal möts 6-8 finalister framför en storpublik och en extern jury beståendes av musiker, management/skivbolag, producenter och branschfolk.

 Fram till riksfinalen är vi på Stage Academy själva med i juryarbetet men under riksfinalen lämnar vi över till den externa juryn.

Hanna Ferm Vinnare av Artist 2013

Vi har precis genomfört Artist 2019 och vi säger stort grattis till årets vinnare Vendela Hedengrahn!

Se alla bilder från dagarna här!

Du kan redan nu föranmäla dig och börja din resa mot Artist 2020. För att få chansen att vara med i en deltävling av Artist 2020 behöver du komma på tävlingsdagen för att göra en Open Audition och på så sätt kvalificera dig till en plats i dagens deltävling. Open Audition sker vanligtvis 1-2 timmar innan deltävlingen startar. Tills deltävlingarna är aktuella har vi kontinuerlig verksamhet och artistutbildningar som du kan ta del av. 
Vill du medverka i artist kan du föranmäla dig till info@stageacademy.se och ange Artist 2020 i ämnesraden. Vi kommer då att skicka dig en inbjudan till respektive ort när det är dags samt information om våra träningstillfällen innan dess. 

 Du kan även komma med i en deltävling genom att kvala in vid något av våra fristående auditiontillfällen. För aktuella auditions följ vår

 Facebook sida

Keyra, Klara Kärrman – vinnare av Artist 2014!

Då konkurrensen är tuff uppmanar vi alla våra sökande att söka på flera deltävlingar.

Turnéplan 2019

25/5 Märsta Centrum  
15/6 Stallarholmen 
23/7 Filipstad
3/8 Norrtälje Hamnkalas
24/8 Märsta Centrum

FINAL September Stockholm 

Följ vår Facebook sida för att hålla dig uppdaterad

Stage Academy är ett fönster mot musikbranschen och flera artister som idag har management, skivkontrakt, förlagsavtal och spelningar har upptäckts och utvecklats i Stage Academy