Hoppa till innehåll

Succépremiär för Stage Academy Camp

”Tänk om det fanns en sån här artistutbildning när jag var i er ålder.”
Eddie Razaz

Som artist kommer det alltid vara medgångar så väl som motgångar. I motgångarna gäller det att ha siktet inställt på att det alltid blir bättre. Idol, X-factor, Melodifestivalen – många av våra deltagare kommer att ställas inför dessa utmaningar, då gäller det att vara förberedd. Stage Academy Camp har levererat starkare individer, individer som tror på sig själva och inser vikten av ödmjukhet inför kommande uppgifter.

Vi är stolta och glada över fyra fantastiska dagar.

Torsdagen inleddes med att alla deltagare valde vilken låt de skulle jobba med under campet. På kvällen kom Oscar Zia på besök och laddade upp med oss inför fredagens direktsändning av Let´s Dance.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JDSHU_c0gLk[/youtube]

Efter denna inledning blev det grillning nere vid sjön.

På fredagen startade lektionerna. Amanda, Annamia och Tess coachade deltagarna i sång, stageing och att träda fram och bli sitt bästa jag. Deltagarna fick också en utmaning att jobba som team, vilket resulterade i gruppframträdanden på fredagskvällen.

 

 

På lördagen hade vi låtskrivarskola med Rasmus Eriksson, musiker och låtskrivare, känd från TV4´s Talang. Därefter fick vi besök av Eddie Razaz som både medverkat i Idol och Melodifestivalen samt gruppen Rebound. Eddie svarade på deltagarnas frågor och berättade om allt från mobbning under skoltiden till framgångarna i Idol. Han berättade även om andra framgångar och motgångar och om hur man med en ödmjuk inställning kan hantera båda delar.

På söndagen avslutades campet med slutuppträdanden. Föräldrar och anhöriga var på plats och vi vill tacka er alla för en fantastisk dag!

Stort tack alla inblandade som gjort detta möjligt. Nu ser vi fram emot kommande camp i höst, anmäl dig redan nu.

Fler bilder finns på vår Facebook-sida.

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner