Hoppa till innehåll

Stage Academy Camp #8 – sammanfattningen!

Återigen har vi med Stage Academy Camp #8 fått bevittna den enorma talang, värme och drivkraft våra fina deltagare besitter!

Vi är så stolta över vårt professionella team som hjälpt oss att ta det individuella skapandet dvs egenskriven musik till en helt ny nivå. Låtskrivar coacherna Adam Jönsson och Isak Hallén har tillsammans med Jacob Frohde, låtskrivar mentor hjälpt deltagarna att skapa nästan färdiga låtar på dessa dagar, som de dessutom framträtt med. Tillsammans med den individuella coachningen och workshops/ föreläsningar har vi lyckats få fram ett upplägg med Stage Academy Camp som vi är otroligt nöjda med.

Andreas Palm och Charlie Ebert har hjälpt deltagarna med teamwork aktiviteten och huserat i köket med ”husmor” Nelly Ebert. De har alla tre varit ett grymt bra stöd för deltagarna.

Här är sammanfattningen av våra dagar på Drakudden och Stage Academy Camp #8!

sa2
Isak Hallén låtskrivarcoach
sa6
Adam Jönsson låtskrivarcoach

Nu plockar vi ihop det sista på Drakudden, det känns tomt utan alla deltagare och musik som rullat nästan dygnet runt i fyra dagar. Vi har varvat låtskrivning med uppträdanden i alla dess former och föreläsningar med intervjuer och workshops.

sa15
Linus Högosta, Julia Victoria, Charlie Ebert, Matilda Arnbäck

I torsdags inledde vi med att sjunga igenom allas låtar efter att deltagarna ha tagit sig hit genom tågkaos och kyla. Eleverna blev indelade i grupper för att börja öva inför grupp uppträdandet vi skulle ha på fredagen och efter det fick vi en föreläsning i låtskriveri av Adam och Isak. Eftersom musik är både flitigt jobb och att ha roligt följde vi upp med ett jam där den som ville fick visa framfötterna och improvisera (sjunga) fritt. Omar kom förbi till vår förtjusning och delade med sig av sin resa och peppade deltagarna på första dagen av Stage Academy Camp.

sa
Under fredagen satte vi igång med alla lektioner. Individuell stage/sång coachning med Roland, workshops med Annamia och låtskrivning med Adam, Isak och Jacob. Efter en spännande första dag fick vi se gruppuppträdanden från både coacher och elever följt av lite mys innan alla gick och lade sig för att ladda upp inför lördagen.
Det var jättekul att se att alla arbetade flitigt med de uppgifter de fått under torsdagen och fredagen. Gruppuppträdandet på fredagen levererade grymt bra resultat och låtskrivandet tog verkligen fart under lördagen, och frukten av det fick vi bevittna under kvällen! Wow! Vilka låtar alla fick ihop! Några delade även med sig av vad de skrivit på sina visionboards. Dessa gör vi för att visualisera våra mål och drömmar, men även visa vart vi kommer ifrån. Det blev väldigt känslosamt som vanligt, och med en varm känsla i kroppen gick vi och lade oss efter en minst sagt händelserik dag.

sa5
Fredagens lektioner med Annamia
sa7
Paus i låtskrivandet. Mentor Jacob Frohde och Matilda Arnbäck
sa9
Den egna låten framförs av Paulina Johnson och Adam Jönsson
sa10
Deen delar med sig av sina drömmar med sin VisionBoard

Söndagen är alltid en blandning av nervositet och glädje inför det stundande uppträdandet, men med vetskapen att det hela är över snart hängandes i luften. Det blir ett hopkok av känslor som alla kommer ut under slutkonserten.
Sonja Björk Ebert startade dagen med en workshop om varumärke och intervjuteknik.
Vi välkomnade även alla föräldrar och anhöriga och hade en föräldrapanel med Annamia och Roland som gästades av Adam och Jacob. Vi pratade om vad vi jobbat med under dagarna och mycket om föräldrarollen, olika typer av scener, tävlingar, förväntningar, sociala medier och självklart musikbranschen i stort.

Så var det dags för slutuppträdande och vi kan bara konstatera att det är en enorm utveckling i deltagarna på dessa dagar. Tillsammans utvecklas de i en rasande fart.

sa4
Andreas Palm och Charlie Ebert är utpumpade efter matlagning & städning. Tillsammans med Nelly Ebert har de gjort ett fantastiskt jobb under dagarna på Stage Academy Camp.
sa12
Sebastian Rydgren
sa16
Paulina Johnson, Anfisha Lysenko, Matilda Arnbäck
sa17
Hela gänget!

STORT TACK TILL ALLA DELTAGARE OCH FÖRÄLDRAR!

Se alla bilder på vår Facebook sida. 

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner