Hoppa till innehåll

Stage Academy Camp #2 – Här blir drömmar verklighet!

”Jag vill inte bli någon ny Justin Bieber, jag vill bli nya Isak Pettersson! Tack för allt!”
Isak Pettersson, 11 år

När vi slutar jämföra oss med andra och fokuserar på vad vi innerst inne vill – då sker magi. Med ordet magi vill vi sammanfatta den andra upplagan av Stage Academy Camp.

I torsdags anlände närmare 40 ganska nervösa deltagare till Drakudden. De fick under eftermiddagen framföra sina valda låtar och enades tillsammans med coacherna Amanda och Robert om vilka låtar de skulle jobba med under utbildningen.

På fredagen startade lektionerna i stageing och sång, självkänsla, team och strategier samt låtskriveri och studiolära. 4SOUND var på plats för en föreläsning om studioteknik och studioinspelning och alla deltagare fick ett unikt VIP-kort.

På lördagen fick vi besök av George Shaid som bland annat delade sina erfarenheter från IDOL och svarade på frågor från alla deltagare. Vi fick även besök av Peo Thyrén som redan vid 12 års ålder startade sin musikkarriär i bandet Noise.

Söndagen startades upp med premiären av föräldrapanelen, vars syfte är att skapa ett forum för föräldrar och anhöriga där man kan dela erfarenheter, ställa frågor och få svar. Med oss i panelen hade vi:

  • Agneta Larsson – mamma till Zara Larsson
  • Jenny Bubach – studie- och yrkesvägledare Rytmus
  • Roland Ebert – artistcoach
  • Peo Thyrén – manager
  • Annamia Fast – coach/mentor

Självklart avslutades dagen med slutuppträdande av samtliga deltagare, nu i form av unika artister som berörde oss alla. Vi är otroligt glada och stolta över detta Camp och vi har redan nu börjat planera nästa.

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner