Hoppa till innehåll

Aktuellt i vår – det här händer just nu

Äntligen vår och snart dags för Stage Academy Camp igen! Här summerar vi vad som sker under våren och vi har mycket spännande att se fram emot. Vi börjar med vårt flaggskepp!

STAGE ACADEMY CAMP #15

Det är något extra med ett camp på tidig vår och vi hoppas att vädret är med oss så vi kan njuta mycket av den fantastiska omgivningen på Drakudden! Den 7-10 april tar vi för 15e gången emot deltagarna för en riktig boost och kickstart för många artistprojekt🚀

Vad några av deltagarna sagt om Stage Academy Camp💛

”Jag tar med mig all ny branschkunskap, alla stöttande och peppande vänner och drivet/boosten. Jag märkte att jag fått galet mycket mer vilja att göra det jag brinner för och lära mig mer om songwriting. Jag är oerhört tacksam för all hjälp man fick med att skriva låten och hur alla lugnade ner mig när jag skulle ställa mig på scenen. Älskar Annamias workshops, jag lärde mig mycket om både branschen och mig själv. Känner att jag har mycket bättre koll på hur jag skulle presentera mig och vart jag vill & hur jag tar mig dit.”
– Amanda Bergqvision
💛

”Gemenskapen var helt underbar, jag har inte känt mig så uppskattad och älskad på länge! Jag vill tillägga att jag är sjukt tacksam för dessa dagar, för er och för deltagarna. Under Annamias lektion när vi fick komplimanger, det stärkte mig väldigt mycket inför uppträdandena och som person”!
– Rebecka Wahlström
💛
”Även om jag är lite äldre än dom andra så håller Stage Academy en så pass hög nivå att det passar alla åldrar. Det är så imponerande och inspirerande att se utveckling med blotta ögat hos alla olika personer och att ni lyckas med det betyder att ni gör något väldigt rätt”!
– Erica Norrbom
💛

”Campen har gett mig så mycket mer än vad jag någonsin kunde tro och allt är ju tack vare er! Så ännu ett tack för ett underbart läger.”
– Wilma Saalo
💛

”Jag har tagit med mig hur och vad jag ska göra för att få bättre självkänsla och att kunna vara trygg och självsäker på scenen. Jag har lärt mig hur man ska tänka runt sociala medier och mitt varumärke.
Och det viktigaste är att jag har lärt mig att våga vara självsäker och få bättre självförtroende om allt runt om artisteri”!
– Claudia Neuser
💛

 

Vi hade en fantastisk upplaga av Stage Academy Artist 2021 och den summerar vi HÄR 

Nu ser vi fram emot Artist 2022 och snart öppnar vi för ansökan till Artisttävlingen som haft deltagare som Tusse, Hanna Ferm och Nadja Holm.

STAGE ACADEMY ARTIST 2022

Årets upplaga av Artist kommer bjuda på en mix av många fysiska scener och den digitala möjligheten på våra sociala medier. Vi har till skillnad från åren av pandemi fler fysiska scener och vi ser så mycket fram emot att äntligen få åka på turné i sommarsverige.

STAGE ACADEMY MANAGEMENT

Just nu avrundas den senaste omgången av vårt management program. Tio deltagare har jobbat tillsammans med vår artistmanager Annamia Fast under nio veckor.

Så här säger några av deltagarna den här omgången💛

”Jag måste säga att jag fick en sjukt bra och positiv känsla av dagens gäst som kom med superbra tips och idéer samt svarade på mina samt andras frågor galant. En av dem bästa sessions!”

”Jag känner att jag för första gången har konkreta saker att jobba med och mot och att drömmen om att få vara artist kanske inte är så långt bort trots allt”

”Det är otroligt viktigt och givande att ha kontakter som vill samma sak inom samma bransch. Känner mig väldigt inspirerad av alla och är nyfiken på hur de jobbar och vad det kan ge mig”

”Känner verkligen att jag börjar tillåta mig själv att drömma vilket känns väldigt fint. Det var superbra att få förklaringen på skillnaden mellan vision, drömmar och mål för det gjorde det väldigt mycket tydligare. Tycker absolut att det känns läskigt att sätta ord på mina drömmar men har verkligen insett att det är otroligt viktigt för att komma någonstans”

”Jag känner att det börjar hända saker, inser att jag har mycket att jobba på och en bra bit kvar, men bara att jag insett det ser jag som en stor vinst! Jag blir så himla inspirerad av att lyssna på alla andra, och det känns fint att få bolla de tankar och funderingar man haft under veckan”

”Tisdagens breakout-rooms där vi hamnade två och två gav supermycket, fint att få prata lite mer “enskilt” och kunna lära känna varandra bättre”

”Sjukt inspirerande att lyssna på Sannah så tack för det! Precis som jag sa så är det sjukt häftigt att höra att det går att göra feta releaser trots att man inte har ett helt team via ett bolag”

”Jag säger att jag drömmer stort men har egentligen alltid tankar i huvudet som stoppar mig från att drömma. Jag har inte förstått den innan utan bara trott att det jag “vill” göra är det som kommer upp i huvudet. Det jag “vill” göra är saker jag tror jag kan göra medans det jag på riktigt vill göra är saker som jag inte vågar göra. Därför har jag insett att jag måste arbeta ännu mer med mina föreställningar”

”Jag har aldrig vågat uttala mina drömmar och det har varit ett av problemen till varför det inte gått att uppnå dem! Jag ska bli bättre på att sätta ord på vad jag vill, om inte jag vågar säga det, varför skulle någon då vilja satsa på mig?”

Självklart kommer vi också erbjuda både Open Stages, webinars och andra gratismöjligheter under våren! Missa inte att prenumerera på vårt medlemsbrev för att få denna info först. Om du inte redan är med i vår community på facebook kan du ansöka om medlemskap här👇🏽

ARTIST 2024 – vem blir nästa ARTIST?

Stage Academy skapar genom ARTIST möjligheter att nå ut. Att skapa kontakter inom musikbranschen och att nå igenom bruset är idag inte det enklaste. Med tävlingen, som ska ses främst som ett fönster mot branschen finns stora möjligheter att hitta samarbeten och team.

Read More »

ARTIST 2023 – Semifinal 16/9!

Efter en fantastisk sommar med ARTIST avrundar vi nu årets tävling med semifinal och riksfinal. Missa inte Smash Into Pieces, Sebastian Rydgren och semifinalisterna på Vallentunakalaset 16/9!

Read More »

Sista Chansen – ARTIST 2023

Vi öppnar nu för onlinetävlingen där du genom ett digitalt bidrag kan bli en av dem som får en sista chans att kvala in till semifinalen av ARTIST 2023.

Read More »

ARTIST på Södertäljefestivalen 26/8!

Vi är så glada att berätta att vi kommer tillbaka till Stora Scenen på Södertäljefestivalen! Vi har med oss vinnaren av ARTIST 2022 Arwin och på scenen denna dag ser du Panetoz, Sebastian Stakset, Dollystyle & Smash Into Pieces!

Read More »

Följ oss

Följ våra socials för att hålla dig uppdaterad om alla kommande evenemang. Tveka inte att kontakta oss via info@stageacademy.se

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner