Hoppa till innehåll

ARTIST 2023 - semifinal 16/9!

Efter tio riksfinaler har vi fått ett otroligt gensvar och många av våra deltagare, finalister och vinnare har kommit in i musikbranschen. Däribland Hanna Ferm, Tusse och Sebastian Rydgren.

Stage Academy ARTIST 2023 bjuder in till semifinal under Vallentunakalaset nu på lördag den 16/9. Med oss har vi åtta semifinalister från deltävlingarna runt om i Sverige och tre semifinalister från onlinetävlingen.  På scenen får vi se en tidigare vinnare av ARTIST, Sebastian Rydgren och innan vi avrundar dagen uppträder Smash Into Pieces!

VI PRESENTERAR STOLT VÅRA GÄSTARTISTER

På scenen!

Smash Into Pieces, Sebastian Rydgren och vårt showcase med bland andra Andreas Palm!

Att bli artist och att kunna göra sig ett namn i musikbranschen är något många drömmer om. Artisttävlingar och Open Stages är en förutsättning för nya akter att komma fram och utvecklas i. Zara Larsson, Wiktoria Johansson, Molly Sandén och Tusse har alla börjat på de många scener som skapats för unga talanger genom talangtävlingar. 

Stage Academy ARTIST har levererat talang till musikbranschen sedan 2013 då vår första vinnare var Hanna Ferm. 

Årets semifinal hålls i samband med Vallentunakalaset och riksfinalen sker den 30/9 på ännu hemlig plats!I prispotten som fördelas på första, andra och tredje plats ligger bland annat plats till Stage Academys utbildningar, priser från våra partners och möjligheter till samarbeten och vidareutveckling med branschaktörer. Lägg även till väldigt bra exponering i sociala medier och för musikbranschen!

 Förra årets vinnare är Arwin Ismail som precis släpper sin debutsingel.

”Årets vinnare av ARTIST är en person som hänför publiken med sin karisma och charm. Arwin har inte bara en fantastisk sångröst och coola moves utan även en ödmjuk stil. Juryn förutspår att Arwin har en ljus framtid både på den svenska scenen och den internationella”

GRATTIS ARWIN

JURYMEDLEMMARNA STAGE ACADEMY ARTIST 2022

Stage Academy skapar genom ARTIST möjligheter att nå ut. Att skapa kontakter inom musikbranschen och att nå igenom bruset är idag inte det enklaste. Med tävlingen, som ska ses främst som ett fönster mot branschen finns stora möjligheter att hitta samarbeten och team.

Följ oss

Följ våra socials för att hålla dig uppdaterad om alla kommande evenemang. Tveka inte att kontakta oss via info@stageacademy.se

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner