Hoppa till innehåll

Riksfinalen av Stage Academy Artist 2014

Efter två fantastiska dagar i Kungsträdgården, Stockholm i samband med DN Stockholm Halvmarathon sammanfattar vi riksfinalen av Artist 2014!

allafinalisterartist14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I samband med DN Stockholm Halvmarathon levererade Stage Academy scenprogrammet i Kungsträdgården där tävlingscentrum och mässa pågick under fredag och lördag den 12-13e september. DN Stockholm Halvmarathon med sina 18 000 löpare från 80 nationer bjöd på folkfest, härligt sensommarväder och en mängd aktiviteter.

Annamias uppgift var utöver riksfinalen av Artist 2014 att informera och förbereda samt starta loppet och ta emot alla löpare vid målgång.

Många sponsorer fanns på plats med erbjudanden, tävlingar och aktiviteter. Garmin var med oss på scenen med Isabellah Andersson som berättade om sin löpning med pulsklockan från Garmin.

garmin3

garmin

Självklart var Delicato med oss och det bjöds på många aktiviteter också för vår kompis Delicatobollen. Mycket Delicatobolls regn och många fina priser från Delicato delades ut i publiktävlingar.

delicato8

delicatoregn

4SOUND och DJ Nikodemus fanns på plats och vi smyglanserade vår kommande DJ utbildning som kommer att hållas i höst.

4sound2

Under fredagen hade vi Ambition 17 och SKYSCRAPER som gästartister.

a17

Finalisterna i Stage Academy Artist levererade under fredagen två låtar var. I samband med dagsfinalen annonserades det vilka låtar de skulle komma att sjunga under riksfinalen på lördagen.

allafinalisterfredag

Lördagen inleddes med flera starter i DN Kids Halvan och klockan 13.00 drog finalen igång.

juryn

Alla åtta finalister fick framträda inför vår kompetenta jury beståendes av Peo Thyrén-manager, Peter Sahlin-A&R och grundare av Starlab Publishing & Studios samt Roger Östman-musikförläggare. Stort tack till juryn, vi är så glada att ni medverkar och höjer standarden för Artist 2014 med er närvaro!  En närmre presentation av juryn här.

I jurypausen fick vi träffa vinnaren av Stage Academy Artist 2013- Hanna Ferm. Hanna var glad att få komma tillbaka till Kungsträdgården och berättade hur hon själv kände för ett år sedan när hon stod på denna scen och korades till vinnare. Sedan vinsten har Hanna bland annat medverkat i Talang Sverige.

hanna

Scenprogrammet bjöd på Ambition 17 och Skyscraper till publikens och fansens tjusning.

skyscraperSlutligen kunde vi presentera juryns resultat och vi säger stort grattis till vinnaren Klara Kärrman! Stort grattis också till Nicole Zanetti som knep andraplatsen och Melanie Espinoza Wolf som kom på tredje plats.

toptre

Se vad Klara i och med sin vinst vann här!

Alla finalister fick priser från Delicato och Exotic Snacks.

Vi vill tacka alla för en riktigt bra riksfinal av Stage Academy Artist! Alla arrangörer som tagit emot oss under sommaren. Alla som jobbat med oss. Våra partners, 4SOUND, BOSE och DELICATO. Alla ni som kommit på våra Open Auditions och tävlingar och alla finalister med anhöriga som medverkade i finalen! Stort tack till DN Stockholm Halvmarathon och Kungsträdgården. Vi är mycket glada över att få husera på denna scen i Kungsträdgården.

allafinalister

Nu blickar vi framåt och planerar för kommande auditions och utbildningar. Vill ni medverka i Artist 2015 ska ni inte tveka att höra av er redan nu.

 

Fler bilder kommer att laddas upp på vår facebooksida.

 

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner