Hoppa till innehåll

Stage Academy presenterar stolt juryn- Artist 2014

Låtskrivare för bland annat melodifestivalen, producenter med ett stort internationellt nätverk, musikförläggare och manager med lång erfarenhet av musikbranschen. Här är juryn i Stage Academy Artist 2014.

Under våra auditions och artisttävlingar är det vi på Stage Academy som vaskar fram dagsfinalister. Vi vill nämligen presentera vad vi tror är det allra bästa när det nu är dags för riksfinal av vår riksomfattande artisttävling.

Självklart tar vi steget åt sidan när det nu är dags att presentera morgondagens artister för branschen.

Peter Sahlin

Grundare/ A&R Starlab Publishing 

Peter har verkat som artist, låtskrivare och producent för bland annat Epic/Sony i USA, JVC i Japan, Edel i Tyskland, Telegram, Warner och MNW i Skandinavien och skrivit toppsäljande album med låtar som legat etta på bland annat de japanska hitlistorna. Hans låtar har spelats på Madison Square Garden i New York och hans musik har uppmärksammats av legender som Tony Visconti (producent till bland annat David Bowie och Marc Bolan) och Joey Ramone (sångare i Ramones). Vidare har Peter skrivit musik till Melodifestivalen och till biofilmer. Han besitter ett stort, internationellt nätverk av artister, låtskrivare och producenter

Roger Östman
Musikförläggare

Efter en lång bakgrund som A&R och numera musikförläggare  har han hela världen som sin arbetsplats. Han arbetar med ett flertal erkända låtskrivare som bland annat Kee Marcello, Chris R-Holm och Mikael Axelius.

Peo Thyrén
Manager

Peo har ett helt liv förflutet i musikbranschen. Redan som 15 åring bildade han sitt första band Noice. Idag arbetar han på Wallmans och som manager för unga nya ansikten som bland annat Josef Johansson som medverkade i melodifestivalen 2014 nu aktuell med ny singel. Peo är idag manager för flera artister som kommer från Stage Academy.

 

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner