Hoppa till innehåll

Månadens intervju – Teeo

TEO RÖSARNE, 15 år, går i nian och bor i Tranås.

Han har nyligen stått på scenen i Pridepark på Pridefestivalen i Stockholm tillsammans med Mariette. En oförglömlig kväll som enligt Teo var helt fylld av kärlek.

Att få skriva en låt med Mariette är en dröm Teo haft länge och allt började med att han lagt upp en cover på youtube med Mariettes låt från Mello ”For you”. Ett år senare ringde hon Teo och tillsammans med henne fick han skriva låten ”For you and I” som gjorde succé i Pridepark under Pridefestivalen. Efter uppträdandet blev han intervjuad av olika tidningar, fick uppträda i olika spännande sammanhang och bäst av allt, fortsätta skriva musik med sin stora idol Mariette.
   Pride handlar om kärlek och det är samma känsla som kommer upp när vi börjar prata om Stage Academy Camp. Teo minns inte riktigt om han varit på tre eller fyra stycken, men en sak är säker och det är att Stage Academy Camp har betytt otroligt mycket för honom både artistiskt och socialt.

Vad är skillnaden före och efter campen?
– Jag märkte skillnad direkt efter första campen eftersom jag lärt mig att komma ur min box, min comfortzone. Dessutom fick jag en grym låt med mig från campen och kände att jag utvecklat min låtskrivning och kunskap om artistbranschen. Med mig hade jag också en massa stageingvana och smarta sångknep.

Förutom det artistiska, vad har det gett dig?
– Så klart en massa vänner som jag även träffat efter campen. Då handlar det inte alltid om musik utan om att umgås. På grund av Stage och hjälpen jag fått på campen har jag vågat testa andra typer av låtar, lite mer rock. För första gången vågar jag röja på scenen, hoppa och se arg ut. Har aldrig tidigare vågat det.

Starkt minne från campen?
– Jag har gråtit och sett andra gråta. På campen känner man sig trygg och bekväm och kan visa sina känslor. Det hjälper även i musiken. Vi som är på campen kan stötta och ge varann självförtroende.
Varför ska man gå på campen?
– Om man vill utvecklas och ha mer koll på hur branschen fungerar, och om man vill få mer självförtroende på scenen, bli bättre på att sjunga och träffa vänner med samma intresse. Då måste man bara gå på campen. Lyssna på TEEO h

Kika gärna på bilder från tidigare camper i albumen på vår facebooksida.

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner