Hoppa till innehåll

Idol besökte oss på Danderydsgården

Lisa Ajax och Hanna Ferm är exempel på IDOL deltagare som stått på scenen på Danderydsgården. 

Sedan några år tillbaka har scenen på Danderydsgården besökts av många artister. Flera IDOL deltagare har besökt gården och många unga talanger startar sina karriärer just här. Vad är det som gör Danderydsgården till en talangfabrik dit många i musikbranschen dras? 

Vi pratar med Annamia Fast, grundare av Stage Academy som med sitt team av branschanknutna kollegor arrangerat många evenemang för musikintresserade i kommunen. 

”Vi har ett fantastiskt samarbete med Danderyds kommun där vår verksamhet Stage Academy som hjälper upcoming artister att lära sig navigera musikbranschen fått husera med både öppna scener och workshops i artisteri. Vi är stolta att våra evenemang besöks av musikbranschen i form av managers, A&R´s och andra intressenter från de största musikbolagen i Sverige. Det är inte konstigt att de kommer, vi har en otroligt hög kvalitet på många av de unga artister som kommer hit. Detta i kombination med att artister som Omar Rudberg varit på plats för att coacha och jobba med våra artister till att Zara Larssons mamma besökt oss i vår föräldrapanel för anhöriga till barn och ungdomar som vill bli artister. På Danderydsgården har vi satt ihop akter till både Talang, X-factor och Melodifestivalen. Dessutom har den fina scenen fått stå övningsplats inför melodifestivalen för artister som övat in-ear teknik”. 

Nu i söndags fick alltså Danderydsgården besök av IDOLS castingteam där sökande till programmet fick en unik chans att visa upp sig LIVE. En chans som är få förunnat idag då IDOL inte längre bjuder in till fysisk audition som förr. Det är såklart en stor skillnad i att få chansen att imponera live. 

”Scenen på Danderydsgården har en otrolig potential och med verksamheten här har vi lyckats skapa många artistprojekt som tagit sig vidare i musikbranschen. Vi är ett komplement till musikskolan där de som vill ta steget vidare genom oss får en länk vidare i musikbranschen. Att vi får den möjligheten kompletterar också vår övriga verksamhet perfekt. Danderydsgården har helt enkelt blivit ett showroom där musikbranschen kan hitta förberedda artister som är redo att ta sig an utmaningen att lyckas med sina drömmar.”, säger Annamia Fast. 

Passar Idol dig?

IDOL eller inte. Självklart tog många chansen att få stå på scenen även om de är osäkra om tv-formatet passar dem eller ej. Vi har en hel del erfarenhet i ämnet och detta skulle vi gärna vilja bolla med dig! Så vad tror du? Är IDOL för dig eller ej? I söndagens live kommer vi prata om detta och självklart låta er veta vad vi tror och tycker. Skriv gärna ett DM på Instagram så ses vi i söndagsliven! Skulle du missa den och skulle du vilja kolla liven från Danderydsgården kan du kika i efterhand 👇🏽👇🏽

ARTIST 2023 – Semifinal 16/9!

Efter en fantastisk sommar med ARTIST avrundar vi nu årets tävling med semifinal och riksfinal. Missa inte Smash Into Pieces, Sebastian Rydgren och semifinalisterna på Vallentunakalaset 16/9!

Read More »

Sista Chansen – ARTIST 2023

Vi öppnar nu för onlinetävlingen där du genom ett digitalt bidrag kan bli en av dem som får en sista chans att kvala in till semifinalen av ARTIST 2023.

Read More »

ARTIST på Södertäljefestivalen 26/8!

Vi är så glada att berätta att vi kommer tillbaka till Stora Scenen på Södertäljefestivalen! Vi har med oss vinnaren av ARTIST 2022 Arwin och på scenen denna dag ser du Panetoz, Sebastian Stakset, Dollystyle & Smash Into Pieces!

Read More »

Följ oss

Följ våra socials för att hålla dig uppdaterad om alla kommande evenemang. Tveka inte att kontakta oss via info@stageacademy.se

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner