Stage Academy Camp #10 – sammanfattningen

Hur blir man världsstjärna? Hur lyckas man som artist? Vad innebär det att lyckas? Men framförallt, hur är man lycklig som artist?
Det är frågor som vi uppmuntrar våra deltagare att fundera över. Vi tror att det viktigaste när det kommer till framgång är kontinuerligt hårt arbete, och för att kunna jobba hårt och smart under en längre tid så måste det få vara roligt, utvecklande och inspirerande.
Vi har med den tionde upplagan av Stage Academy Camp sett resultat utöver det vanliga och det tror vi beror på just mycket hårt arbete och mycket kärlek till musik. Många av dom vi hade äran att ha med oss på denna Camp har varit med tidigare. De är kvittot på att det är ett maraton vi springer och inte ett 60-meters-race. Om man vill lyckas krävs det att man vågar satsa allt man har inte bara en gång, utan flera gånger, under lång tid. Med handen på hjärtat så känner vi alla att det är absolut toppklass på våra deltagare, och vi är så glada att vi får vara med och hjälpa dem att utvecklas.
Vi följer samma beprövade recept som tidigare vilket innebär en trygg och tillåtande miljö där deltagarna vågar ta ut svängarna. Det är då man utvecklas som mest.

Som alltid är vi överväldigade över hur deltagarna hjälper och stöttar varandra. Vi blir alla som en stor familj där ingen lämnas utanför.

camp10

Stage Crew tar emot deltagarna på torsdagen. Sebastian, Jacob, Jessica, Deen, Anfisha, Adam, Andreas

Annamia Fast

Annamia Fast

Torsdagen är alltid lite kaotisk, alla behöver landa och det kan kännas överväldigande med 20 andra begåvade, färgstarka nya vänner. När deltagarna fått lunch framför de sina utvalda låtar och därefter delas de in i grupper för teamwork aktivitet innan vi tänder lägerelden och grillar. Kvällen avslutas självklart med sång! Karaoke!

Grilla korv trots lite kyligt väder. Jessie och Siri.

Grilla korv trots lite kyligt väder.

Karaoke night

Karaoke night

På fredagen startar lektionerna på allvar och deltagarna varvar mellan workshops, föreläsning, individuell staging och individuell songwriting.

Visionboard övning

Visionboard övning

Workshop

Workshop

Hessam vår grymma songwriting coach

Hessam vår grymma songwriting coach med Siri

Föreläsning

Föreläsning

Teamwork aktivitet

Teamwork aktivitet

På fredagkvällen uppträder deltagarna med sina nya grupper. Just denna kväll avslutades med ett härlig jam av våra grymma coacher/ledare Adam, Sebastian, Hessam och Deen.

Jacob Frohde och Andreas Palm

Jacob Frohde och Andreas Palm. Intervju med Jacob vår yngsta songwriting coach om hans artisteri, låtskriveri och spännande framtid.

På lördagen fortsätter lektionerna och på eftermiddagen blir det fysisk aktivitet med Andreas Palm. Därefter redovisar deltagarna sina visionboards och kvällen avslutas med uppspel av egna låtar som skapats dessa två dagar på campen.

Visionboard

Visionboard

camp23

camp25Vi har nu precis landat efter sista dagen som inleds med workshop om varumärke med Sebastian och Anfisha. Därefter kommer föräldrarna för vår föräldrapanel som vi är mycket stolta över där föräldrarna får chans att ställa frågor, prata med varandra och oss samt få information om dagarna på Stage Academy Camp och musikbranschen. TACK alla föräldrar för att vi får låna dessa grymma artister och för att ni ger oss förtroendet!

Vi är så stolta över vårt team! Adam Jönsson som huvud låtskrivarcoach, tillsammans med kollegan Hessam Esfahani och Jacob Frohde. Staging coachen Sebastian Krantz och coachen Annamia Fast.

Andreas Palm och Deen Jalloh har hjälpt deltagarna med teamwork aktiviteten och mycket annat och de har styrt och ställt samt varit deltagarnas bästa vänner. Anfisha har fotat och hjälpt till med det mesta och ni kan se alla bilder på vår Facebook sida.  Vår husmor har varit fantastiska Jessica Dahlin.

Workshop med Anfisha och Sebastian

Workshop med Anfisha och Sebastian

Föräldrapanel

Föräldrapanel med Annamia, Jacob och Sebastian

Amie Parfitt

Amie Parfitt, slutuppträdande

Slutuppträdande Stage Academy Camp

Slutuppträdande Stage Academy Camp

camp34

 

TACK FÖR OFÖRGLÖMLIGA DAGAR! STAGE ACADEMY CAMP #10

TACK FÖR OFÖRGLÖMLIGA DAGAR! STAGE ACADEMY CAMP #10

Läs mer om Stage Academy Camp här!