Hoppa till innehåll

Sista deltävlingen av ARTIST - Burlövsfesten, Malmö 2/9!

Vi är stolta att kunna presentera en ny scen söderut i landet och den sista deltävlingen av ARTIST 2023 gästar Burlövsfesten, Malmö den 2/9!

Här kan du som lokal talang ta dina första steg mot att bli framtidens stjärna, i en rikstäckande artisttävling som lagt grunden för flera av dagens kända artister.
Kom på vår audition, och få chansen att uppträda på stora scenen den 2/9. En vinnare från Burlöv går vidare till den nationella finalen!
Alla är välkomna på audition. Vi behöver dock din föranmälan via mail till info@stageacademy.se (ange “Artist” i ämnesraden).

Vår Open Audition kommer att hållas inne i Burlöv Centrum och de som går vidare får uppträda på stora scenen utomhus. På scenen denna dag ser vi också vinnaren av ARTIST 2022, Arwin och Klara Hammarström med mera!

“Att bli artist och kunna göra sig ett namn i musikbranschen är något många drömmer om. Zara Larsson, Tusse, Hanna Ferm och Molly Sandén för att nämna några har alla börjat på scener som skapats för unga talanger.

Vi är glada att Burlöv centrum ser potentialen i de många upcoming akterna som behöver hitta vägar framåt och att vi får chans att exponera dem på den här scenen i samband med Burlövfesten”
– Annamia Fast, grundare av Stage Academy

Vill du vara med i ARTIST 2023? Maila oss (ange ARTIST i ämnesraden) info@stageacademy.se

Följ oss

Följ våra socials för att hålla dig uppdaterad om alla kommande evenemang. Tveka inte att kontakta oss via info@stageacademy.se

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner