Hoppa till innehåll

ARTIST 2023 - Sista Chansen!

Nu är alla deltävlingar avklarade i Stage Academy ARTIST 2023, wow vilket sommar vi haft!
Vi öppnar nu för en sista chans där du genom ett digitalt bidrag kan bli en av dem som får en sista chans att kvala in till semifinalen av ARTIST 2023.

Här kan du som lokal talang ta dina första steg mot att bli framtidens stjärna, i en rikstäckande artisttävling som lagt grunden för flera av dagens kända artister.

Semifinalen kommer att hållas på Vallentunakalaset den 16/9 och vi har med oss Smash Into Pieces och Sebastian Rydgren på scenen. Det kommer bli en storpublik i Vallentuna och vi hoppas på att få se dig där!
Information om hur du skickar in ditt digitala klipp, nedan👇🏽

Du ska spela in en video på minst 90 sekunder och max 3 minuter. Döp din fil med ditt namn t.ex karin.mov så den inte heter t.ex 2034.mov, det blir då svårt för oss att matcha rätt klipp med rätt person.
Tänk på att försöka få så bra kvalitét som möjligt på ditt klipp. Filma med mobilen stående och centrera dig själv i bild. Det är bra att använda dagsljus, extra ljus, tyst rum, etc. Gör gärna många tagningar tills du blir nöjd och välj sedan ut den bästa. Det går bra att använda en livevideo men tänk då på att den kommer att läggas upp i reel-format vilket innebär att du behöver vara centrerad i klippet för att synas.
För att se hur din video ska presenteras, se tidigare videoinlägg på vår Instagram:
@stageacademyartist

Tänk på att representera dig själv som artist. Du kommer bedömas som en helhet. Tänk på styling och hur du vill uppfattas i dina klipp.
Skicka dina klipp via WETRANSFER.COM (kom ihåg att ange ditt namn och ARTIST 2023 som meddelande). Skicka även med en presentation av dig själv i meddelandefunktionen eller via mail.
Info@stageacademy.se
OBS! DU BEHÖVER SKICKA DINA KLIPP SENAST 10/9 (ju tidigare desto bättre).
Efter att vi fått in era klipp kommer vi att välja ut 1-3 klipp som presenteras på vår instagramsida @stageacademyartist.
Notera att du behöver kunna medverka den 16/9 för att vara med i denna tävling.
Mer information/tips om hur vi bedömer era klipp:
Vi söker främst en artist, dvs inte nödvändigtvis den som sjunger bäst. För oss är artisteriet viktigt. Därför kommer juryn och vi titta på följande kriterier:

⭐️utstrålning
⭐️performance
⭐️sång
⭐️låtval
⭐️publikkontakt (hur du når igenom med ditt klipp)
⭐️helhetsintryck

LYCKA TILL!

Vill du vara med i ARTIST 2023? Maila oss (ange ARTIST i ämnesraden) info@stageacademy.se

Följ oss

Följ våra socials för att hålla dig uppdaterad om alla kommande evenemang. Tveka inte att kontakta oss via info@stageacademy.se

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner