Open Stage 29/6!

Nu öppnar vi äntligen för sommarens första Open Stage och du är inbjuden!

Sedan några år tillbaka har scenen på Danderydsgården besökts av många artister. Flera etablerade artister har besökt gården och många unga talanger startar sina karriärer just här. Vad är det som gör Danderydsgården till en talangfabrik dit många i musikbranschen dras?

Vi pratar med Annamia Fast, grundare av Stage Academy som med sitt team av branschanknutna kollegor arrangerat många evenemang för musikintresserade i kommunen. 

”Vi har ett fantastiskt samarbete med Danderyds kommun där vår verksamhet Stage Academy som hjälper upcoming artister att lära sig navigera musikbranschen fått husera med både öppna scener och workshops i artisteri. Vi är stolta att våra evenemang besöks av musikbranschen i form av managers, A&R´s och andra intressenter från de största musikbolagen i Sverige. Det är inte konstigt att de kommer, vi har en otroligt hög kvalitet på många av de unga artister som kommer hit. Detta i kombination med att artister som Omar Rudberg varit på plats för att coacha och jobba med våra artister till att Zara Larssons mamma besökt oss i vår föräldrapanel för anhöriga till barn och ungdomar som vill bli artister. På Danderydsgården har vi satt ihop akter till både Talang, X-factor och Melodifestivalen. Dessutom har den fina scenen fått stå övningsplats inför melodifestivalen för artister som övat in-ear teknik”. 

Nu på onsdag välkomnar vi er till Danderydsgården!

För dig som vill stå på scenen, träffa oss och nätverka med kompisar med samma intresse har vi ett ypperligt tillfälle mellan kl 13.00-16.00💛

Plats: Danderydsgården Danderyd Stockholm
Datum: 29/6 
Open Stage 
13.00 – 16.00 (alla åldrar)😃👋🏼
Föranmälan krävs! Maila oss på info@stageacademy.se och ange OPEN STAGE i ämnesraden.

IDOL x STAGE ACADEMY

En unik möjlighet att framträda live inför IDOL´s castingteam. Nu startar jakten på nästa IDOL och såhär såg det ut för ett år sedan!

Read More »

Följ oss & nätverka

Följ våra socials för att hålla dig uppdaterad om alla kommande evenemang. Tveka inte att kontakta oss via info@stageacademy.se