Hoppa till innehåll

Nytt samarbete- Ratfab Music

Stage Academy har glädjen att inleda ett nära samarbete med Ratfab Music.

ratfab
Vi i Stage Academy har länge brunnit för det egna skapandet. Vi vet att det är svårt att slå sig fram som artist men lika svårt är det att få ut sina låtar och bli en erkänd låtskrivare. Att komma ut till musikförlag är ett arbete som kräver kontakter och kännedom om branschen. För en ung låtskrivare kan detta vara en utmaning. Ratfab Music arbetar uteslutande med unga låtskrivare. All musik skrivs och produceras av ungdomar och vi är helt säkra på att vi inom kort kommer att få se framgångsrika unga låtskrivare.

 

juliejuniora_r2

Julie Yu junior A&R Ratfab Music. 
Julie är den första av Ratfab Musics låtskrivare. ”Hon har en otrolig känsla för att höra vad som stämmer och inte” säger Calle Häggqvist, grundare av Ratfab Music.

 

 

 

Maja_2

Maja Shapiro Ratfab Music 
Maja är en suverän låtskrivare. Hon brinner för country och har en härlig röst. Maja kan verkligen vad man kallar ”storytelling”, vilket är ett måste i countrystilen.

 

 

 

andreas3

AndreasPalm  Ratfab Music 
Andreas känsla för enkel och rak pop är klockren. Låtarna han kommer in
med är i princip helt klara och behöver bara slipas till lite. Beviset är väl att en av hans låtar har kommit med i Lilla Melodifestivalen 2014 bland tusentals sökande!  sky2
Tillsammans med gruppen Skyscraper som Andreas medverkar i kommer han att framträda med denna låt på Gröna Lund den 6e juni.  Missa inte det!
Ratfab Music är alltid intresserade av nya spännande verk!
Om ni vill sända dem något material är ni varmt välkomna! Det  behöver inte vara så komplicerat. Man kan spela in enkelt på en smartphone.
Tre enkla tips att komma ihåg från Ratfab Music:
  • Gör din låt klar.
  • Låt oss eller andra avgöra om den är bra.
  • Framförallt- kom igång att skapa!
Bakom Ratfab musik finns Carl Häggqvist och Roland Ebert, Rolle känner många av er igen som en av våra medarbetare på Stage Academy. Calle och Rolle har en gedigen erfarenhet från musikindustrin. Ni kan läsa mer om historien om Ratfab samt lyssna till Julie, Maja och Andreas färska låtar på deras hemsida. 
Screenshot 2014-05-05 12.50.15

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner