KICKSTART 2023 - Workshop 11 januari

Vad är mitt nästa steg, hur ska jag ta mig framåt?
Har du också hamnat i de här funderingarna? Tro oss, du är inte ensam!

Nu är tiden att ta tag i ditt projekt. Nytt år! Nya möjligheter!

I den här workshopen kommer du få tre framgångsfaktorer och hur du kan jobba med dem för att omvandla drömmar till actions och 2023 ska handla om action, eller hur?

Workshopen avrundar gratiskursen ”Boosta Ditt Artistprojekt” så om du registrerat dig för kursen kommer din inbjudan inom kort. Har du inte registrerat dig behöver du göra det via länken i vår profil för att få inbjudan till workshopen KICKSTART🚀

 

Passa på att kika på lektionerna innan workshopen, de får du tillgång till när du registrerar dig.

IDOL x STAGE ACADEMY

En unik möjlighet att framträda live inför IDOL´s castingteam. Nu startar jakten på nästa IDOL och såhär såg det ut för ett år sedan!

Read More »

Stage Academy Camp #16 – sammanfattningen

För tio år sedan tog vi emot de allra första deltagarna på Stage Academy Camp #1. Idag 10 år senare landar vi efter att ha genomfört den 16:e upplagan. Här har vi skapat akter och inspirerat artister att våga följa sina drömmar. Deltagare som Hanna Ferm, Idol-vinnaren Nadja Kasanesh Holm och Emil Henrohn, mäktigast på TikTok i Sverige har alla medverkat. Nu är vi extra stolta över Sebastian Rydgren och Klara Almström!

Read More »

Följ oss & nätverka

Följ våra socials för att hålla dig uppdaterad om alla kommande evenemang. Tveka inte att kontakta oss via info@stageacademy.se