Hoppa till innehåll

KICKSTART 2023 - Workshop 11 januari

Vad är mitt nästa steg, hur ska jag ta mig framåt?
Har du också hamnat i de här funderingarna? Tro oss, du är inte ensam!

Nu är tiden att ta tag i ditt projekt. Nytt år! Nya möjligheter!

I den här workshopen kommer du få tre framgångsfaktorer och hur du kan jobba med dem för att omvandla drömmar till actions och 2023 ska handla om action, eller hur?

Workshopen avrundar gratiskursen ”Boosta Ditt Artistprojekt” så om du registrerat dig för kursen kommer din inbjudan inom kort. Har du inte registrerat dig behöver du göra det via länken i vår profil för att få inbjudan till workshopen KICKSTART🚀

 

Passa på att kika på lektionerna innan workshopen, de får du tillgång till när du registrerar dig.

ARTIST 2024 – vem blir nästa ARTIST?

Stage Academy skapar genom ARTIST möjligheter att nå ut. Att skapa kontakter inom musikbranschen och att nå igenom bruset är idag inte det enklaste. Med tävlingen, som ska ses främst som ett fönster mot branschen finns stora möjligheter att hitta samarbeten och team.

Read More »

ARTIST 2023 – Semifinal 16/9!

Efter en fantastisk sommar med ARTIST avrundar vi nu årets tävling med semifinal och riksfinal. Missa inte Smash Into Pieces, Sebastian Rydgren och semifinalisterna på Vallentunakalaset 16/9!

Read More »

Sista Chansen – ARTIST 2023

Vi öppnar nu för onlinetävlingen där du genom ett digitalt bidrag kan bli en av dem som får en sista chans att kvala in till semifinalen av ARTIST 2023.

Read More »

ARTIST på Södertäljefestivalen 26/8!

Vi är så glada att berätta att vi kommer tillbaka till Stora Scenen på Södertäljefestivalen! Vi har med oss vinnaren av ARTIST 2022 Arwin och på scenen denna dag ser du Panetoz, Sebastian Stakset, Dollystyle & Smash Into Pieces!

Read More »

Följ oss & nätverka

Följ våra socials för att hålla dig uppdaterad om alla kommande evenemang. Tveka inte att kontakta oss via info@stageacademy.se

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner