Hoppa till innehåll

Bra dag i Filipstad – tack alla!

Vi tackar Filipstad och Filibjurveckan för en trevlig heldag fylld av talanger, unga som gamla. Oscar Zia avslutade storstilat med en extrashow på grund av ljudstrul. Detta uppskattades av både publik och arrangör men kanske främst av alla Zia fans som åkt långvägar för att träffa sin idol. Otroligt proffsig insats av unga herr Zia.

Dagen inleddes med  Open Audition och aktiviteter för barnen. Den mest uppskattade aktiviteten var barngympan som leddes av Annamia Fast. Som final fick deltagarna vara bakgrundsdansare till Oscar Zia senare under dagen.

 

7 finalister plockades ut till dagens deltävling av Artist 2013. Där vi tillsammans med publiken utsåg två vinnare, Mikeaela Cederlöf och Thea Gustafsson, som vi tar med oss till riksfinalen i Stockholm senare i sommar. Anledningen till att det var två vinnarna var att vi tillsammans med Filipstads Kommun samlade in pengar till Barncancerfonden.

Denna dag är vi framför allt stolta över att få ha bidragit med en stor summa pengar till Barncancerfonden och vi är tacksamma för det mycket trevliga bemötandet av Filipstadsföretag i samverkan.

Bra dag! Vi på Stage Academy tackar alla som kom, alla deltagare, Filipstads Kommun och Creativ Event, framförallt Rasmus Nilsson för en grym insats.

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner