ARTIST på Södertäljefestivalen 26/8!

Vi är så glada att berätta att vi kommer tillbaka till Stora Scenen på Södertäljefestivalen och vi tar med oss vinnaren av ARTIST 2022, Arwin! 

Här kan du som lokal talang ta dina första steg mot att bli framtidens artist, i en rikstäckande artisttävling som lagt grunden för flera av dagens kända artister. Bland tidigare deltagare ser vi bland andra Tusse, Hanna Ferm och Sebastian Rydgren (IDOL 2022). Ansök idag, och få chansen att uppträda på stora scenen. En vinnare från Södertäljefestivalen går vidare till den nationella finalen!

På scenen denna dag ser vi förutom Arwin också Sebastian Stakset, Panetoz, Dollystyle och Smash Into Pieces!

Denna deltävling är främst för boende i närheten av Södertälje. Ansök via mail till info@stageacademy.se  (ange “Artist” i ämnesraden).

“Att bli artist och kunna göra sig ett namn i musikbranschen är något många drömmer om. Zara Larsson, Tusse, Hanna Ferm och Molly Sandén för att nämna några har alla börjat på scener som skapats för unga talanger.

Vi är glada att Södertälje City ser potentialen i de många upcoming akterna som behöver hitta vägar framåt och att vi får chans att exponera dem på den här scenen i samband med Södertäljefestivalen”

– Annamia Fast, grundare av Stage Academy

Vill du vara med i ARTIST 2023? Maila oss (ange ARTIST i ämnesraden) info@stageacademy.se

Följ oss

Följ våra socials för att hålla dig uppdaterad om alla kommande evenemang. Tveka inte att kontakta oss via info@stageacademy.se