Hoppa till innehåll

ARTIST - Märstakalaset 19/8

Den 19/8 gästar Stage Academy ARTIST Märstakalaset tillsammans med förra årets nationella vinnare – Arwin som uppträder live.

Här kan du som lokal talang ta dina första steg mot att bli framtidens artist, i en rikstäckande artisttävling som lagt grunden för flera av dagens kända artister. Bland tidigare deltagare ser vi bland andra Tusse, Hanna Ferm och Sebastian Rydgren (IDOL 2022).
Kom på audition i Märsta Centrum under Märstakalaset, och få chansen att kvala till semifinalen.

På scenen denna dag ser vi också DOLLYSTYLE och Sebastian Rydgren som framträder och signerar. 

Alla är välkomna på audition. Vi behöver dock din föranmälan via mail till info@stageacademy.se  (ange “Artist” i ämnesraden).

“Att bli artist och kunna göra sig ett namn i musikbranschen är något många drömmer om. Zara Larsson, Tusse, Hanna Ferm och Molly Sandén för att nämna några har alla börjat på scener som skapats för unga talanger.

Vi är glada att Märsta centrum ser potentialen i de många upcoming akterna som behöver hitta vägar framåt och att vi får chans att exponera dem på den här scenen i samband med Märstakalaset”
– Annamia Fast, grundare av Stage Academy

Vill du vara med i ARTIST 2023? Maila oss (ange ARTIST i ämnesraden) info@stageacademy.se

Följ oss

Följ våra socials för att hålla dig uppdaterad om alla kommande evenemang. Tveka inte att kontakta oss via info@stageacademy.se

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner