Hoppa till innehåll

Stage Academy Styling & Photo Shoot

Behöver du styling och bilder till din artistprofil? Bli stylad och fotograferad av våra stylister och fotografer. Du får redigerade bilder från varje look som du kan använda till exempelvis omslag, header, hemsida, pressmaterial med mera! Du blir coachad av våra stylister och performance coacher inför plåtningen och du får både träffa branschkunniga aktörer och nätverka med andra artister. I priset ingår alltså allt som står i bilden ovan. Du bokar genom att maila oss en intresseanmälan på info@stageacademy.se 

Consultation

-Konsultera med vår egna coach inom profil och branding om just ditt artisteri. Ditt första möte, online eller irl, sker med en coach inom profil och branding specialiserad på att jobba med artister. Tillsammans går ni igenom första steget som handlar om att hitta ditt visuella språk som artist och hur Du ska förmedla det i dina bilder. En moodboard skapas till dig så du kan gå vidare i mötet med din stylist.

Styling

-Kom på fitting där du tillsammans med en stylist väljer ut dina 3 looks. Oavsett om styling har ett huvudsakligt uttryck i ditt artisteri eller inte så lyfter styling ditt artistprojekt. Detta får du hjälp med av en professionell stylist. Tillsammans med din stylist tittar ni på den moodboard du skapat i steg ett och hittar en lösning på hur det ska verkställas. Här bokas även en tid för klädprovning så allt känns bra inför fotograferingen.

Photo Shoot

-Fotograferingen sker tillsammans med en fotograf, en performance coach och en stylist. Nu är det dags att kliva in framför kameran och glänsa som den stjärna du är! Tillsammans med vårt team ska nu hela processen verkställas. Anledningen till att hela teamet är med under fotograferingen är för att det ska kännas så tryggt som möjligt för dig som artist och för att resultatet ska bli så nära din vision som möjligt. Fotograferingen sker antingen i studio eller utomhus beroende på din vision.

Introduktionspris 4995 kr

I priset ingår konsultation, styling, fitting, coachning, fotografering och redigerade bilder!

Anmäl dig här

Vi återkopplar inom 24 timmar för att sätta datum för konsultation, fitting och fotografering.  Det går också bra att maila info@stageacademy.se

Följ oss

Följ våra socials för att hålla dig uppdaterad om alla kommande evenemang. Tveka inte att kontakta oss via info@stageacademy.se

ARTIST 2023 – Semifinal 16/9!

Efter en fantastisk sommar med ARTIST avrundar vi nu årets tävling med semifinal och riksfinal. Missa inte Smash Into Pieces, Sebastian Rydgren och semifinalisterna på Vallentunakalaset 16/9!

Läs mer »

Sista Chansen – ARTIST 2023

Vi öppnar nu för onlinetävlingen där du genom ett digitalt bidrag kan bli en av dem som får en sista chans att kvala in till semifinalen av ARTIST 2023.

Läs mer »

ARTIST på Södertäljefestivalen 26/8!

Vi är så glada att berätta att vi kommer tillbaka till Stora Scenen på Södertäljefestivalen! Vi har med oss vinnaren av ARTIST 2022 Arwin och på scenen denna dag ser du Panetoz, Sebastian Stakset, Dollystyle & Smash Into Pieces!

Läs mer »

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner