Hoppa till innehåll

Semifinal ARTIST - här är programmet!

Stage Academy Artist är en nationell artisttävling.
Vi har efter nio riksfinaler fått ett otroligt gensvar och många av våra deltagare, finalister och vinnare har kommit in i musikbranschen. Däribland  Nadja Holm, Hanna Ferm, Tusse och Madeleine Hilleard. Tre av våra tidigare vinnare fightas nu i IDOL 2022. Fjolårets vinnare Vanessa Rose, Klara Almström och Sebastian Rydgren! Självklart är de på plats och hejar på alla deltagare på lördag!

Stage Academy Artist 2022 bjuder in till semifinal under Vallentunakalaset nu på lördag den 17/9. Med oss har vi åtta semifinalister från deltävlingarna runt om i Sverige och de framträder i två heat under dagen. Dessutom har vi fyra semifinalister från den digitala upplagan av tävlingen som framträder i ett extra heat på förmiddagen. Vi har kryddat programmet med Dollystyle, Liamoo och Stage Academy showcase med Andreas Palm med flera!

VI PRESENTERAR STOLT VÅRA GÄSTARTISTER

På scenen!

I Stage Academy Showcase ser vi Andreas Palm och Deen med flera och vi bjuder på hemliga gäster! Kl 13.00 uppträder Dollystyle och 15.00 Liamoo!

Att bli artist och att kunna göra sig ett namn i musikbranschen är något många drömmer om. Artisttävlingar och Open Stages är en förutsättning för nya akter att komma fram och utvecklas i. Zara Larsson, Wiktoria Johansson, Molly Sandén och Tusse har alla börjat på de många scener som skapats för unga talanger genom talangtävlingar. 

Efter en digital omgång av Artist 2021 bjöd Artist 2021 på det bästa av två världar, digital exponering och fysiska scener. 

Stage Academy ARTIST har levererat talang till musikbranschen sedan 2013 då vår första vinnare var Hanna Ferm. 

Årets semifinal hålls i samband med Vallentunakalaset och riksfinalen sker den 25/9 under Vällingbydagarna.  

 Förra årets vinnare är Vanessa Rose som i skrivande stund tagit sig vidare i IDOL 2022. 

I prispotten som fördelas på första, andra och tredje plats ligger bland annat plats till Stage Academys utbildningar, priser från våra partners och möjligheter till samarbeten och vidareutveckling med branschaktörer. Lägg även till väldigt bra exponering i sociala medier och för musikbranschen!

PROGRAM Lördag 17/9

10.50 ARTIST digital heat
11.00 Vallentuna Musikklasser
11.15 ARTIST digital heat + Stage Academy Showcase
11.45 Korpen
12.00 Modevisning
12.30 ARTIST SEMIFINAL
13.00 Dollystyle
13.45 Allékören 
14.00 ARTIST SEMIFINAL
14.45 Årets Vallentunabo
15.00 Liamoo
15.30 ARTIST SEMIFINAL presentation av årets finalister och Stage Academy Showcase

Stage Academy skapar genom ARTIST möjligheter att nå ut. Att skapa kontakter inom musikbranschen och att nå igenom bruset är idag inte det enklaste. Med tävlingen, som ska ses främst som ett fönster mot branschen finns stora möjligheter att hitta samarbeten och team.

”Det här är internationell klass! Sättet du äger scenen, wow! Fortsätt bara med det du gör för om du vill kan du ta dig hur långt som helst”

KLOCKRENT (Max Huss)

JURYMEDLEM STAGE ACADEMY ARTIST 2021

ARTIST 2023 – Semifinal 16/9!

Efter en fantastisk sommar med ARTIST avrundar vi nu årets tävling med semifinal och riksfinal. Missa inte Smash Into Pieces, Sebastian Rydgren och semifinalisterna på Vallentunakalaset 16/9!

Read More »

Sista Chansen – ARTIST 2023

Vi öppnar nu för onlinetävlingen där du genom ett digitalt bidrag kan bli en av dem som får en sista chans att kvala in till semifinalen av ARTIST 2023.

Read More »

Följ oss

Följ våra socials för att hålla dig uppdaterad om alla kommande evenemang. Tveka inte att kontakta oss via info@stageacademy.se

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner