Hoppa till innehåll

Tack 2014! Vårt andra år i bilder. Gott Nytt År!

Stage Academy har detta år gjort en fantastisk resa. Vi vill med dessa bilder visa lite av allt vi gjort under året! Det är inte länge sedan vi satt och planerade vår första camp. Om några dagar gör vi vår 6e! Nu den 2e februari gör vi vår första Songwriting Camp. I April fortsätter vi med Stage Academy Camp#5. Vi har så mycket att se fram emot under 2015 och en liten förhandsvisning blir det av vad som komma skall nedan, men först en tillbakablick på detta grymma år!

Tack till er alla som ger oss chansen att få göra det vi verkligen brinner för och tack till alla arrangörer som tar emot oss med öppna armar.

2014annamiaemmasommar Främst vill vi såklart tacka alla underbara talanger som besöker oss på våra event, utbildningar och tävlingar. Utan er skulle vi inte få följa våra drömmar och göra det vi älskar.

2014marssashowcaseI början av året gjorde vi flera Auditions och Stage Academy Showcase. Både våra Auditions och våra Showcase har sedan genom året vuxit och gissa om vi är glada för detta! Vi har fått skapa flera gästartistuppdrag med Stage Academy Showcase och våra Auditions lockar nu långväga som lokala gäster. Upplägget med våra Auditions är perfekt. Ett tillfälle att utom tävlan få direkt feedback, chans till fler scener och utveckling. Samt det som behövs allra mest- träning!

2014annamiafebruarimellosolnaEfter en av våra auditions fick Nina Stenbrink framträda i samband med Melodifestivalen 2013 och uppladdningen inför finalen i Solna Centrum i mars.

2014dandelionVåra Auditions hålls på Danderydsgården i Danderyd och här skapade vi också Dandelion Talents som detta år fick Isabella Bexell som vinnare. Med denna vinst fick Isabella en plats i den kommande riksfinalen av Artist 2014.

2014camp3albinallaStage Academy Camp #3 gick av stapeln i April och återigen fick vi ihop en fantastisk camp. Här är alla deltagare med Albin Palmgren som precis lägligt till campen blivit signad av Sony. Albin berättade om sin resa och alla de scener han stått på.

2014aprilcamp32Stage Academy Camp #3 våren 2014

2014aprilcamp3

Kort efter Stage Academy Camp #3 åkte vi till Nässjö för våryran. Stage Academy Showcase var på plats med Annamia som konferencier och Charlie Ebert och Nicole Zanetti som gäster tillsammans med Linus Svenning och Ellen Benediktson från melodifestivalfinalen.

2014majnicolecharlielinusNicole och Charlie pustar ut med Linus efter spelningen. Torget i Nässjö var fyllt till bredden denna dag.

På tal om Nässjö så har vi under året haft en mängd trevliga samarbeten. Både med Nässjö Kommun, Nässjö Näringsliv och Hotell Högland. 2014 firade Nässjö 100 år som stad och vi har levererat scenprogram under bland annat våryran, höstyran, coverfestivalen och 100 års konserten på Stinsen Arena.

Men vi gjorde också en camp i Nässjö. Stage Academy Camp- Special Editon #1. Här fick deltagarna uppträda med liveband. Dessutom föreläste Nanne Grönwall. Vi bodde på fina Hotell Högland och deltagarna hade sina slutuppträdande framför publiken på Nässjö Coverfestival.

2014majcampspecialeditonNågra av deltagarna på Stage Academy Camp Special Edition. Slutuppträdandet räknades som en deltävling av Artist 2014 och blev därmed startskottet för sommarens artisttävling. Nicole Zanetti blev den första vinnaren och tog sig slutligen till topp 3 i riksfinalen senare under sommaren.

2014majcampspecialedmednanneNanne Grönwall coachade deltagarna på campen. En av våra mest erfarna artister hade många bra tips och råd.

Under våren var vi också på besök i Sundsvall.

2014aprilvårmässaalbinHär med Albin framför en storpublik på härliga Sundsvalls Vårmässa.

2014majskhlmloppet

Den rosa mattan betyder såklart Skärholmsloppet som vi medverkade i under våren. Stage Academy levererade scenprogram både i Skärholmen Centrum och ute på torget. Vi fixade med event såsom barnaktiviteter och scen med konferencier, speaker, dj och värdinnor. Dessutom uppträde flera artister från Stage Academy Showcase. Både Claudia Marzec, Tilda Anvemyr, Ambition 17 och Skyscraper.

2014majskhlmloppetisonochfilleclaudiaClaudia värmde upp inför Ison & Fille. Ison tyckte såklart att Claudia var grym.

2014majskhlmloppetclaudiaHela torget var fyllt av både publik och löpare i Skärholmsloppet. Claudia som själv bor i Skärholmen blev varmt mottagen.

2014majskhlmloppetmalinevent

Malin höll ställningarna inne i centrumet och såg till att allt flöt på. Såsom nummerlappsutdelning, barnaktiviteter och scenprogram. Micke skötte speakerrollen med bravur och artisterna uppträdde både inne i centrum och på torget.

Nationaldagen 2014- en riktigt intensiv dag! Eller vad sägs om Robin Stjernberg i Åkersberga, Artist på Djursholm, Sveriges största nationaldagsfirande i Sundbyberg med bland annat Yohio- OCH Skyscraper i Lilla Melodifestivalen på Gröna Lund. Dessutom showcase med Albin, Ambition 17 och Charlie & Nicole.

2014juninationaldagena17Ambition 17 Amanda Levin och Jennifer Filipsson inför 30 000 glada besökare på nationaldagsfirandet i Sundbyberg.

2014juninationaldagencharlienicoleCharlie och Nicole i Åkersberga

2014junialbincharlieCharlie Ebert & Albin Palmgren uppträdde båda i Åkersberga. Albin rullade sedan vidare för nästa uppträdande i Sundbyberg senare på dagen.

2014juninationaldagenskymello

Skyscraper skötte sig utmärkt i finalen av Lilla Melodifestivalen samma dag. Under året har de gjort en mängd framträdande på Stage Academy´s scener och intresset för gruppen och killarna ökar. Många timmar har lagts ned på träning. Vi ser så fram emot mer med Skyscraper under 2015.

2014annamiamajhemmasky

En välförtjänt paus i träningen under tidig sommar 2014 med Skyscraper. Här med Ebba Knutsson och Charlie Ebert.

14sommarskymagasin

Första egna omslaget! Skyscraper intervjuades på Danderydsgården som de haft som träningsarena under 2014. Reportaget kom senare under hösten och gick ut till hela Täby och Danderyd.

2014augartisthedemora

Sommar sommar sommar! Många scener blev det med Artist 2014. Vi besökte bland annat Hedemora ( bilden ovan). Här blev det två deltävlingar och en riktigt solig och härlig dag med två vinnare. Moa Lindberg och Rebecka Rydgren.

2014augnolia2

Härliga Norrland! På Stora Nolia hade vi med oss Robin Stjernberg som gäst och här hittade vi en fantastisk artist, Nadja Holm.

2014augnolia

Robin Stjernberg på Stora Nolia.

2014augartistsödertäljeI Södertälje medverkade Skyscraper som gäster och dagens vinnare blev Felicia Vårnäs.

2014augkringelfestivalenfelicia

I och med vinsten fick Felicia uppträda på Kringelfestivalen i Södertälje.

2014auglilladn4

En härlig och solig dag i augusti levererade vi scenprogrammet till Lilla DN Galan i Kungsträdgården Stockholm. Skyscraper, Albin och Felicia Vårnäs var gäster.

14auglilladn

14auglilladnskySkyscraper drog mycket folk och köerna till signeringen var långa.

I augusti hade vi också riktigt trevliga skolstarts event.

14septskhlmamandapysselAmanda Levin pysslade med barnen på Skärholmen Centrum. Barnaktiviteter, cykelartist, konferencier och artister i Stage Academy Showcase stod på schemat.

14augskolstartskhlmmalincykelMalin höll i trådarna och delade ut cyklar till många glada vinnare.

14augcykelbana

Cykelbanan för de minsta besökarna var riktigt populär. Men vi hade också med oss en tjej som precis blivit populär genom IDOL 2014. Lisa Ajax. Vi är inte förvånade då vi trott på Lisa hela tiden men just då hade vi såklart ingen aning om att Lisa några månader senare skulle vinna hela IDOL. GRATTIS LISA!

 

Många ville ta bild med Lisa och många autografer blev det på SKHLM i augusti.

14augskolstartskhlmflisanFelicia Vårnäs var en av artisterna denna dag och vi är så glada för alla tillfällen vi fått 2014 på SKHLM för dessa unga artister.

14augmirumfinalisterannamiaSamma period, skolstart i augusti besökte vi också ett annat favorit ställe nämligen Mirum Galleria Hageby Norrköping. Här levererade vi en deltävling av Artist 2014, tävlingar, modevisning och Skycraper som gästartister. Detta var den sista deltävlingen inför riksfinalen av Artist 2014. En riktigt tuff omgång som levererade Klara Kärrman som vinnare.

14augmirumsky

Skycraper blev lika populära i Norrköping och gissa om de gillade reklamen:)

2014augustisky

14augmirumVi ser fram emot att komma tillbaka till Mirum Galleria!

September kom och det var dags för riksfinal av Artist 2014. Tillsammans med DN Stockholm Halvmarathon intog vi Kungsträdgården under två dagar. Vilka finalister! Under fredagen levererade de två låtar var och i riksfinalen på lördagen fick de framträda med en av låtarna. Fram till riksfinalen är det vi i Stage Academy som väljer ut de vinnare som tar sig till finalen. På dagen D överlämnar vi juryarbetet till en utomstående proffsjury. Juryn var imponerad av deltagarna och hade ett tufft jobb att plocka ut topp 3 och en vinnare.

14septartistallapeterPeter Sahlin Starlab var juryns ordförande och levererade resultatet på scenen.

14septartista17Ambition 17 var med oss och gästade på fredagen och lördagen i Kungsträdgården.

14septartist2Självklart också Skyscraper!

14septartistpublikEn stor publik fanns på plats när finalen drog igång.

14septartistklaralisa

Lisa Ajax var på plats och stöttade kompisen Klara Kärrman som blev årets vinnare av Artist 2014.

14septartistfinalister

Topp 3 i Artist 2014! Melanie Espinoza Wolf, Klara Kärrman och Nicole Zanetti!

14septartistklaravann

Klara har redan ett spännande projekt igång och vi ser fram emot att se henne på många scener 2015 och många år framåt!

Klara fick redan helgen därpå vara gästartist under ToppLoppet i Hagaparken där Stage Academy stod för underhållning på två scener.

14septfashionnightKort därefter fick vi också medverka under Fashion Night. På sturegallerian levererade vi konferencier, scenprogram och värdskap.

14septfashionnight2

Micke på Fashion Night september 2014

Mer mode blev det då vi för tredje året levererade modeshow på SKHLM under deras stora modehelg i september.

14septmodeskhlm

Showens koreograf Christopher Bergström med alla otroligt duktiga dansare och Beata, Annamia och Malin från Stage Academy.

14septmodeskhlm6SKHLM modeshow september 2014

14oktcamppersonalStage Academy Camp #4 Oktober 2014

Den fjärde grundutbildningen och antagligen den bästa hittills. Vi är så stolta över vår camp och alla deltagare som utvecklas i rekordfart!

14oktcampStage Academy Camp #4 oktober 2014 Jacob Frodhe

14oktcamp4

Anhörig panelen på söndagen där föräldrar och anhöriga får ställa frågor och diskutera med varandra.

Läs mer om Stage Academy Camp #4 här 

14novauditionOch så var det dags för auditions på Danderydsgården igen. Härliga fredagar under oktober och november har det varit!

Höstlovet spenderades på Skärholmen Centrum med ett av årets allra bästa event! Höstlovshäng med Stage Academy.

Här fick alla skollediga prova på DJ med Nelly, spela gitarr, stå på scenen och bli coachade.

14okthostlovskhlm5

Mikaela, Nicole och Amanda coachade under veckan

14okthostlovskhlmJhimmie Bjurdén likaså.

14okthostlovskhlm3

Nelly visade DJ bänken och lät alla prova på, stora som små.

14okthostlovskhlm4Vi hade alla åldrar på scenen, här en av de minsta.

14okthostlovskhlm2På lördagen var centrumet fyllt till bredden och några från vår Open Stage fick uppträda igen framför storpublik.

Efter höstlovet fick Stage Academy hjälpa till med casting inför Karaoke VM. Annamia och Roland satt i juryn och när vi valt ut våra fyra Sverige representanter coachade vi dem inför världsmästerskapet.

14novkaraokesm2

14novkaraokesmHayat, Martin, Marcelo och Emelie representerade Sverige.

2014novkaraokesmfinalister

Martin och Emelie tog sig hela vägen till top 10! I världen! Grattis!

I november fick vi den stora äran att leverera scenprogram till World Aid Active Gala på Eric Ericsonhallen i Stockholm till förmån för våra drabbade medmänniskor i Syrien och Irak. En otroligt fin kväll där några av Stage Academy Showcase artisterna fick uppträda inför drygt 300 sittande gäster. Tillsammans med flyktingar från flyktinganläggningen Kenoro Camp framförs här We Are The World. Ett mäktigt ögonblick.

14novgala2

14decluciaÅret avslutades självklart på SKHLM med julaktiviteter. Här under Lucia med årets gästartister.

Några av dessa fina artister fanns också med dagen före julafton på Sergels Torg under Charity Of Food evenemanget. En jul för alla.

2014december23charityoffood

Victoria, Claudia och Amanda.

VI ÄR REDO FÖR 2015!

Vi ser mycket fram emot 2015 och allt som står inför oss. Redan i början av året utökar vi vår verksamhet med nya spännande utmaningar och vi hoppas att ni följer med! Är ni nyfikna på vad som händer är ni varmt välkomna på Öppet Hus den 6e januari Rytmus Nacka. Här kommer våra deltagare i Stage Academy Camp- Songwriting uppträda med sina rykande färska egna låtar och vi får gäster, mingel och information om Stage Academy.

Vi kommer dra igång våra Auditions redan i februari och nästa Stage Academy Camp är i april. Läs mer här.

Självklart ser vi också fram emot Artist 2015. Läs mer här.  

På vår Facebook sida finns massa bilder från året så varmt välkomna dit!

Nu återstår bara att säga GOTT NYTT ÅR! Vi ses 2015!// team Stage Academy

2014teaser

 

 

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner