Hoppa till innehåll

Stage Academy Artist och Sing Along "Ticket to fame"

Ansökan till Stage Academy Artist 2020 har stängt men det finns ett sätt att få en plats i semifinalen och riksfinalen via appen Sing Along Official. Ta chansen och vinn en ”TICKET TO FAME”!

För att kunna vara med går du till app store och laddar ner Sing Along Official. Gå sedan in i Stage Academy´s egna auditionkanal (som finns under collections) och sjung in så många som möjligt av låtarna som finns utvalda där. På så sätt får juryn de bästa förutsättningarna att bedöma hur just du är som artist. Och tänk på att vi söker ARTISTER.

Du kan sjunga in ditt bidrag till och med 31 oktober.

Lycka till!

Mer Information

Bidragen som tar sig vidare till semifinalen kommer att kontaktas efter den 31 oktober. De som går vidare till semifinal kommer även att spela in ett nytt videoklipp som läggs upp på vår instagramsida @stageacademyartist.

Detta klipp samt liveframträdandet i semifinalen 14e november kommer vägas samman och avgöra vilka som går till riksfinalen 15e november i Artist 2020.

Här kan ni se tidigare bidrag i tävlingen:
https://www.instagram.com/stageacademyartist/

Mer info om Artist: 

Artist är en rikstäckande artisttävling som i år pågår online. Med anledning av situationen som nu råder med Covid-19 har vi inte haft möjlighet att genomföra fysiska deltävlingar under sommaren 2020. Vi kommer dock att kunna genomföra både semifinal och riksfinal på en scen!

Vi har efter sju riksfinaler fått ett otroligt gensvar. Hanna Ferm vann den första riksfinalen av tävlingen och många av våra finalister och vinnare jobbar idag i musikbranschen.

Stage Academy Artist har ingen åldersgräns, vi söker en artist. Inte nödvändigtvis den bästa rösten eller den med störst talang. Vi ser gärna att du som söker har en tydlig artistprofil.

I riksfinalen möts finalisterna framför en i år något mindre publik och en extern jury beståendes av musiker, management/skivbolag, producenter och branschfolk. I år kommer vi också att livesända riksfinalen. Fram till riksfinalen är vi på Stage Academy själva med i juryarbetet men under riksfinalen lämnar vi som alltid över till den externa juryn. 

Följ oss

Följ våra socials för att hålla dig uppdaterad om alla kommande evenemang. Tveka inte att kontakta oss via info@stageacademy.se

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner