Hoppa till innehåll

Stage Academy kickstartar 2021
med nytt coachningprogram!

Vi vill att deltagarna ska få snabbare resultat! Med vårt åtta veckors program kommer vi kunna hjälpa deltagarna att ta kontroll över sina artistprojekt.

Efter digitaliseringen av våra artistutbildningar är det nu ett naturligt steg att finnas där för deltagarna och guida dem i hur de omvandlar teorin till action.

Att bli artist och att kunna göra sig ett namn i musikbranschen är något många drömmer om.  Med dagens möjligheter finns alla förutsättningar att kunna nå ut och hitta sin publik. Få vill göra jobbet och det är inte alltid lätt att forma de rutiner och den disciplin som behövs för att hitta motivationen att kämpa på. Det är ingen lagsport att vara artist och många gånger kan det bli väldigt ensamt. Här kommer coaching och community att vara avgörande. Vi skapar ett ”lag” av stöttande människor omkring artisten och förser hela laget med den kunskap som behövs för att kunna leva på musiken. 

Programmet lanseras under våren men vi släpper nu 10 st platser till den första omgången. De 10 personerna kommer att få vår gedigna artistutbildning online på köpet, allt för att vi ska kunna ge de absolut bästa förutsättningarna för deltagarna. Aldrig har vi förpackat så mycket värde i en och samma produkt och vi ser med spänning fram emot resultatet!

Programmet

Stage Academy Coaching Program utbildar och coachar deltagaren för att skapa bättre resultat.  

– Åtta coachningtillfällen
– Live Q&A varje vecka
– Individuell uppföljning varje vecka 
– Digital arbetsbok
– Nedladdningsbara verktyg, mallar och checklistor 
– Community och exklusiv Facebook-grupp

Bonus på köpet!

(Värde 2995 kr)

För att du ska få ut extra mycket av ditt program får du nu även en fantastisk bonus i form av en komplett, uppdaterad och förinspelad version av Stage Academy Online på köpet. Du får tillgång till lektioner i de fyra ämnena Mindset, Performance, Branschkunskap och Profil & Branding. Vi har aldrig förr paketerat så mycket värde i en och samma produkt, allt för att du ska utvecklas så snabbt som möjligt. 

Är du trött på att vänta? Vill du komma igång med ditt artisteri och få en kickstart på det nya året? Ta beslutet att följa med på resan tillsammans med oss och ta stormkliv mot att nå dina drömmar redan idag och få Stage Academy Online på köpet! 

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner