Hoppa till innehåll

Stage Academys Performance Modell – intensifiera chanserna att lyckas som artist

Under denna vecka kommer vi att presentera 4 unika nyheter inför Stage Academy Camp #2!

 

 

 

 

 

Vi lever i förändringens tid och aldrig förut har så många haft tillgång till så mycket, på ett så enkelt sätt.

Hastigheten på förändringen, framförallt inom digitaliseringen, är enormt hög och vi är medvetna om att den som har bäst förmåga att anpassa sig till förändring är den som vinner.

Den digitala revolutionen spås bara ha startat. För inte så länge sedan pressades plastskivor för att fraktas världen runt för att distribueras ut till skivbutiker. Idag finns varken fabriken, fraktföretaget eller skivbutiken. Framtiden är INTE baserad på det vi redan vet.

Vi på Stage Academy är övertygade om att framtidens artister skapas genom samarbete, kontaktnät och kommunikation men framför allt svett och tårar. Det räcker inte med talang.

Därför presenterar vi nu fyra unika nyheter för Stage Academy Camp som vi ser som en fyrstegsmodell för att intensifiera chanserna att lyckas som artist.

Inledningsvis vill vi belysa vikten av att ständigt jobba med den personliga utvecklingen.

”Stage Academys mål är att hjälpa människor att våga uttrycka sig, både på scen och i andra sociala sammanhang. Vi ger människor verktygen för att våga träda fram, lyfta sig själva och våga leva sina drömmar. Idag översköljs vi av budskap och omvärldens brus, det är lätt att försvinna i mängden och det kan vara tufft att göra sin röst hörd. Vi tränar människor i att hitta rätt plattform där de kan finna glädje och möjlighet att prestera. Vi vill inspirera och utmana till att våga och vi tror på att alla kan när lusten och viljan får träda fram.” 

Stage Academys Performance Modell – presenteras i fyra nyheter under kommande vecka.

Ni kan nu läsa alla nyheter här:

Nyhet #1

Nyhet #2

Nyhet #3

Nyhet #4

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner