Hoppa till innehåll

Stage Academy Camp – Songwriting!

Stageacademy inledde under våren 2014 ett samarbete med Rytmus där vi levererade föreläsningar och workshops. Vi känner oss mycket hedrade att den absolut mest erkända musikskolan för blivande artister samarbetar med Stage Academy.

Listan på artister som gått på Rytmus är många, Sarah Dawn Finer, Christian Waltz, Erik Hassle, Icona Pop, Molly Sandén m.fl.

Nyligen inledde vi också ett samarbete med musikförlaget Ratfab music.
Grundare av Ratfab music är bland annat Roland Ebert som vissa av er säkert känner till som medarbetare i Stage Academy.

Ratfab music är ett musikförlag som arbetar med endast unga låtskrivare. Redan nu är intresset mycket stort runt om i världen.

Med dessa 2 samarbetspartners ska vi nu genomföra den första
Stageacademy Camp Songwriting! Vår första camp med inriktning på låtskriveri!

Songwriting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Första veckan i januari 2015 kommer vi vara i Rytmus lokaler och skriva låtar.

Slutuppträdande kommer att ske i Rytmus aula där ni framträder med låten ni gjort under veckan. 

Ni kommer arbeta med er egen låt tillsammans med Rytmus producenter i Rytmus studios. När vi inte arbetar i studion sitter vi i lektionssalen där alla har varsin dator med musikprogram och keyboard. Det kommer vara föreläsningar, workshops, och improvisation.

Som deltagare kommer ni få väldigt många timmars arbete med er låt i studio, i klassrum med mentor, och i improvisationsrum. Slutproduktion på låten ingår. För att detta ska bli en bra camp där alla ska få så mycket tid som möjligt är antalet platser begränsat.

Låten ni önskar arbeta med ska skickas till Roland Ebert senast fyra veckor innan campen. Redan då kommer arbetet med er låt att påbörjas, om ni blir antagna.

Vi kommer inom kort att öppna för anmälan men ni kan göra en intresseanmälan redan nu på denna sida

Stage Academy Camp Songwriting – i samarbete med:

rytmus

ratfab

 

 

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner