Hoppa till innehåll

Stage Academy Artist på Kramfors Folkfest 12/6!

Stage Academy Open Audition, Artist 2015 och gäster. På fredagen den 12/6 hoppas vi på att få träffa er på Kramfors Folkfest. En Höga Kusten festival. Utöver vårt program bjuder Kramfors Folkfest på en massa grymma artister.

Artist 2015 är en återkommande rikstäckande artisttävling som för tredje året i rad beger sig ut på ett fåtal stopp runt om i sommar Sverige.

Vinnaren av varje deltävling får en plats i riksfinalen i Kungsträdgården i Stockholm 11-12 september i samband med Stockholm Halvmarathon.

I riksfinalen kommer 6-8 finalister att mötas framför en storpublik och en extern jury beståendes av musiker, management/skivbolag, producenter och branschfolk.

artist20153

NOTERA ATT DET ENDAST ÄR ETT FÅTAL STOPP OCH OM DU VILL HA EN PLATS I RIKSFINALEN FINNS EN CHANS NU PÅ FREDAG.

I Kramfors är alla är välkomna på Open Audition kl 11.00.

Kl 13.00 kommer 6-8 från Open Audition få framträda i deltävlingen på STORA SCENEN. En vinnare kommer att utses som kvalar in direkt till riksfinalen!

I juryn finns representanter från Stage Academy samt Isak Pettersson från pojkbandet SKYSCRAPER. Isak är ”special gäst” i juryn i Kramfors och han har själv deltagit i dessa tävlingar och delar gärna med sig av sin erfarenhet till deltagarna.

Utöver deltävlingen av Artist 2015 finns det möjlighet att träffa oss på Stage Academy, få ”speed coachning”, tävla om fina priser och se Lleucu Young finalist i The Voice Kids Finland.

Lleucu Young promo

Program:

11.00   Open Audition– föranmäl dig annamia@stageacademy.se för mer information. Det går bra att dyka upp utan föranmälan. Ta då med en egen singback bakgrund på USB. Vi finns på torget i Kramfors.

13.00  Artist 2015- Deltävling  6-8 deltagare framträder

14.00 Gästartist från Stage Academy uppträder- Lleucu Young- The Voice Kids. Publiktävling!

14.30 Artist 2015- dagsfinal där 3 finalister sjunger igen och en vinnare koras!

Varmt välkomna att hänga med oss, testa på att vara DJ, sjunga i vår Open Audition eller bara titta på alla duktiga blivande artister/ DJ´s.

Föranmälan till annamia@stageacademy.se Mer info om Artist: http://www.stageacademy.se/artistakademin/artisttavlingar/artist-2015/

kramfors

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner