Hoppa till innehåll

SISTA CHANSEN Stage Academy Artist

Tänk vilken dröm att få stå på en stor scen med en fantastisk publik och att det är precis vad våra tävlande i semifinalen av Stage Academy Artist fick göra. För många inklusive oss var det den bästa dagen på väldigt länge. 

Sex finalister är nu klara för riksfinal den 31/10 och de är Nick Hammer, Tuva Lindmark, Adam Löwenberg, Claudia Neuser, Ingrid Johansson och Arwin Ismail, stort grattis!

Årets upplaga av Artist har bjudit på det bästa av två världar – digital exponering och fysiska scener. När vi får vara en del av att uppfylla deltagarnas drömmar och när vi ser glädjen i att få stå på de här scenerna kan vi inte hejda oss. 

Vi presenterar nu ytterligare en chans, den sista vägen till scenen i riksfinalen av Artist 2021!

”Det måste finnas en chans till att ta sig till finalen! Känslan när vi ser lyckan i deltagarnas ögon när de får stå på scenen är obeskrivlig. Många vill det här så mycket och vi vet att fler verkligen håller måttet för finalen. De behöver bara få en chans till att bevisa det!”

Annamia Fast

GRUNDARE AV STAGE ACADEMY ARTIST

SÅHÄR GÅR DET TILL:

Du ska spela två klipp (nya klipp inspelade för och till tävlingen) med din mobiltelefon.

Klippen ska vara ”live” dvs vi tillåter ej röstpålägg och läppsynk. Klippen ska vara ett helt framträdande.

Tänk på att försöka få så bra kvalitét som möjligt på dina klipp. Filma med mobilen stående och centrera dig själv i bild. Det är bra att använda dagsljus eller extra ljus, tyst rum, etc. Gör gärna många tagningar tills du blir nöjd och välj sedan ut de bästa. 

Tänk på att representera dig själv som artist och hur du vill uppfattas. Du kommer bedömas som en helhet.

Skicka dina klipp via WETRANSFER.COM till info@stageacademy.se (namnge dina klipp med namn och låt och kom ihåg att ange ditt namn och ARTIST 2021 som meddelande). Tänk på att skicka dina klipp från en mailadress du använder då vi kommer att kontakta dig via samma mailadress. 

Obs! Du behöver skicka dina klipp senast 10/10.

Efter att vi fått in era klipp kommer de att bedömas och vi kommer att välja ut tre bidrag som publiceras på vår instagram @stageacademyartist. Ett av dessa bidrag kommer att väljas ut och kvalificera sig direkt till finalen!

Psst...

Vi har laddat upp massa härliga bilder från semifinalen på vår Facebook-sida! Missa inte att följa oss på instagram för att se både finalisterna och de tre bidrag som tävlar om den sista finalplatsen inför finalen 31/10. 

ARTIST 2023 – Semifinal 16/9!

Efter en fantastisk sommar med ARTIST avrundar vi nu årets tävling med semifinal och riksfinal. Missa inte Smash Into Pieces, Sebastian Rydgren och semifinalisterna på Vallentunakalaset 16/9!

Read More »

Sista Chansen – ARTIST 2023

Vi öppnar nu för onlinetävlingen där du genom ett digitalt bidrag kan bli en av dem som får en sista chans att kvala in till semifinalen av ARTIST 2023.

Read More »

Följ oss

Följ våra socials för att hålla dig uppdaterad om alla kommande evenemang. Tveka inte att kontakta oss via info@stageacademy.se

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner