Hoppa till innehåll

Open Day Camp#2 och Open Audition i Danderyd

Idag genomförde vi vår endagsutbildning i artisteri- Open Day Camp #2. Samtidigt hade vi Open Audition på plats i Danderyd där många deltagare från hela Sverige fick visa upp sig inför juryn på Danderydsgården.

Open Day Camp bjöd denna gång på lektion i studiolära, stageing och sång samt teamwork aktiviteter där deltagarna bildade band. Under slutuppträdandet på kvällen fick alla banden framträda med det de övat på under dagen innan de framförde sina solonummer.

Juryn var mäkta imponerad över talangerna de fick se i vår audition och inom kort kommer några att kontaktas för vidare audition i studio.

En audition vinnare i egenskap av Isak Pettersson valdes ut. Isak vinner en studioinspelning i Stage Academy Studio för en utmärkt genomförd audition. Grattis!

Stage Academy har som vi tidigare berättat ett samarbete med Danderyds kommun och idag sammankopplades våra slutuppträdanden med Dandelion Talents. Två vinnare plockades ut som går direkt till finalen av Dandelion Talents den 10 November.

Stort grattis till Emelie Wåhlin och Clara Folkebo!

Dagens konferencier Mikael Jansson med alla deltagare i Open Day Camp & Dandelion Talents
Robert Lukian coachade deltagarna i sång och stageing.
Clara Folkebo, Isak Pettersson och Emelie Wåhlin

 

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner