Hoppa till innehåll

Open Day Camp, Audition och Slutaudition

Tre event på ett och samma ställe drog fullt hus hela dagen!

Under lördagen hade vi Open Day Camp, Audition och Slutaudition på S:t Pers Skolan i Sigtuna.

I våras genomförde vi en Open Audition turné i områdena Knivsta, Bro och Sigtuna och det var denna turné som igår hade sitt avslut. Deltagarna på Open Audition fick möjlighet att på dagen gå på en Open Day Camp där de fick coachning inom artisteri av Annamia Fast. De fick även sång- och stageinglektioner av Maria Broberg och Robert Lukian inför kvällens slutaudition.

 

 

 

 

Parallellt med detta hade vi en Audition för en ny grupp som vi blivit tillfrågade att arrangera i uppdrag av ett management, på plats som representant fanns Peo Thyrén och Roger Östman som var mycket nöjda med vad de fick se och höra.

 

 

 

 

 

Eftermiddagen fortsatte med slutaudition där 25 deltagare skulle bli 7 finalister och där efter 1 vinnare.

Det var en stark final och den som var snäppet vassare  än övriga var Claudia Marzec som i och med denna vinsten får en plats i Stage Academy Camp, 17-20 oktober.

Under kvällen utsågs även Amanda Levin som den som gjorde bäst ifrån sig på sin Audition och därmed får en finalplats till Artist 2013 som äger rum i Kungsträdgården, 13-14 september. Stort Grattis!

Tack till alla deltagare, personal och föräldrar som var på plats under dagen. Stort tack även till 4sound med personal som var på plats med sina produkter.

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner