Hoppa till innehåll

Mer låtskriveri och studiolära i Stage Academy Camp #2

Inför Stage Academy Camp i oktober är vi glada att kunna presentera ytterliggare en nyhet som vi i mindre skala testade i våras och som fick mycket positiv respons. På plats på campen bygger vi upp en studio där deltagarna får coahning i låtskriveri och studiolära.

Vi vill öka det egna skapandet. Hur kommer jag igång? Hur tar jag min låt vidare? Vad vill jag förmedla för känsla med min låt? Är det jag själv som ska framföra låten? Frågorna som dyker upp när man börjar skriva musik är många och ibland svåra. Men det finns många trix som vi delar med oss av, både individuellt och i grupp. Detta i samarbete med Stage Academy Studio och vår partner 4SOUND. Läs mer om Stage Academy Camp här. 

Äntligen kan vi också berätta att vi kommer att erbjuda en efterlängtad uppföljning på Stage Academy Camp!
Vi ser ett behov av vägledning och coachning hos många talanger som tidigare tävlat i och kanske vunnit flera talangtävlingar. Nu känner de sig ”för gamla” eller för ”omotiverade” till talangtävlingar och det kanske inte heller finns så många alternativa scener att utvecklas på. Vår första Stage Academy Pro Camp kommer att hållas våren 2014 – läs mer här!

 

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner