Hoppa till innehåll

High15, Peo Thyren och stor audition nu på fredag!

 

Träffa High15 från Melodifestivalen, branschfolk, Peo Thyrén från Noice och visa upp dig i vår stora audition på Danderydsgården 8/2!

Stage Academy är ständigt på jakt efter nya akter, både soloartister eller hela band. Kom till Open Stage och visa vem eller vilka ni är. Kanske blir det du som är gästartist och berättar om dina Mello-erfarenheter i framtiden!

Den här kvällen är gratis för alla som bor i Danderyds kommun. Övriga entré 50 kr

IMG_0243

HIGH15

Gruppen High15 som träffades för bara tre år sen på Stage Academys artistcamper. Då bara 13 till 15 år gamla valdes de ut till gruppen som nu gjort debut inför en miljonpublik på SVT. Självklart får vi höra deras Mellolåt ”No Drama” här på Danderydsgården som varit High15:s replokal och scen.
highmello

PEO THYRÉN

Dessutom bokaktuella musiklegenden Peo Thyrén på besök. Hans bok ”Från Noice till nu” släpptes i januari i år och ligger etta på boktopplistan. I samband med bokreleasen är han ute på en akustisk Sverigeturné där han bjuder på smakprov från sin bok och sjunger sina största hits.
Här på Danderydsgården kan du också få boken signerad av Peo själv.
Peo-1500x1500

EXKLUSIV TILLGÅNG TILL NYA SINGALONG-APPEN

Sjung duett med dina idoler med nya appen Sing Along som tagits fram i samarbete med några av världens största skivbolag. Här kan du för första gången någonsin spela in och filma dig själv när du sjunger till orginalmusiken till några av världens största hits. Du kan också sjunga duett med originalartisterna och själv styra hur mycket du vill höra av deras sångröst.

Sing Along finns fortfarande bara tillgänglig per inbjudan, och nu kan du kostnadsfritt prova den genom Stage Academy under en begränsad period.
När du sjunger in en cover och lägger ut den publikt i appen kanske just din cover ses av representanter från de största skivbolagen! En av samarbetsparterna är Ten Music Group där bl a Benjamin Ingrosso, Felix Sandman, Oscar Enestad och Omar Rudberg finns representerade.

NYTT SAMARBETE MED NYA MÖJLIGHETER

Open Stage på Fribergargården! Den 10/2 kör vi en Open Stage på Fribergagården. Gården ligger nära Mörby Centrum så det är enkelt att ta sig dit och alla är varmt välkomna till denna nya scen. Under terminen kommer vi att utöka vårt samarbete med Fribergagården så ta chansen att vara med på från start!

SPORTLOVET MED STAGE ACADEMY

Låtskrivarworkshop på sportlovet! Ta chansen att lära dig konsten i att skriva låtar av ett superproffs. Du behöver inte ha några förkunskaper utan kan börja här och nu! Föranmäl dig till info@stageacademy.se. Mer info hittar du på vår facebooksida. Lärare och workshopledare är Adam Jönsson.

Stage Academy är ett fönster mot musikbranschen och flera artister som idag har management, skivkontrakt, förlagsavtal och spelningar har upptäckts och utvecklats i Stage Academy.

Vi ses snart! // Team StageAcademy

Etiketter:

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner