Hoppa till innehåll

Hallå där Amanda Levin!

Grattis, du blev utvald till att provsjunga för ett nytt bandprojekt i Stage Academys Regi.

– Tack, det var jättekul. Jag åkte ju egentligen till audition i Sigtuna mest för att det var en rolig grej och för att träffa kompisar. Sen lät det så spännande med grupp-projektet och jag blev väldigt överraskad att jag gick vidare.

Vad tänkte du när du fick veta att du blivit utvald av juryn?

– Det var Annamia som ringde och jag blev jätteglad. Jag börja dansa och hoppa och blev alldeles till mig.

Vad hände sen?

– Därefter fick jag en låt som jag skulle öva in och försöka att hitta en personlig touch på. Sen åkte jag till en studio och spelade in och det kändes jättebra, det var så kul. Och så blev det fler låtar och jag fick träffa de andra i projektet.

Hur känns att vara med i ett band?

– Vi har så kul tillsammans och hela grejen är så rolig. Skönt att vara flera, nu känns det bra att inte vara soloartist. Bara på den här korta tiden har jag lärt mig så mycket. Alla i bandet har olika styrkor och svagheter. Man hjälper varandra.

Vad hoppas du med banden och med dig?

– Att vi fortsätter att utvecklas och blir bättre och bättre, att vi lär oss mycket och har kul. Jag längtar efter att vara med på olika scener och få uppträda.

Var tror du att du är om tio år?

– Då är jag 27 år och hoppas att jag har haft en fantastisk grupptid med mina kära medlemmar och att jag jobbar med musik på något sätt.

Vad är grejen med att jobba med musik?

– Musik har hjälpt mig och alla oss i gruppen både när vi varit glada och ledsna. Musik har många gånger räddat människor. Kan man fånga in en enda person och hjälpa med musik så har man lyckats. Känslan att beröra människor är fantastisk!

Intervju: Sonja Björk Ebert Foto: Privat

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner