camp

2020 går den första upplagan av vår nya version av Stage Academy Camp 2.0 av stapeln! Utbildningen utvecklar dig som artist och hjälper dig med kontakter i branschen. Den är för dig som vill stå på scener, jobba med eget material och skapa en framtid i musikbranschen.

Under detta camp använder vi gruppsamarbeten för att du ska utvecklas inom stageing, låtskrivning och mentalt fokus. Vi jobbar för att förbereda dig för studio sessions, där man ofta jobbar flera låtskrivare tillsammans med producenter, och sätter dig i gruppsamarbeten som pushar dig till att gå utanför din comfortzone på scen.

Under tre fullspäckade dagar får du coachning av meriterade coacher, föreläsare, branschfolk och artister inom områdena nedan.

Intresseanmälan: info@stageacademy.se ange ämne ”camp”

 

Stage Academy Camp har vuxit de senaste åren och bland annat levererat artister till melodifestivalen, Idol, Talang, Sony Music och andra skivbolag. Vi har efter stor efterfrågan startat ytterligare ett camp! Här fokuserar vi på gruppsamarbeten och använder gruppdynamik för att få dig att utvecklas snabbare än du hade gjort på egen hand. Då du inom din karriär som artist/låtskrivare alltid kommer att sättas i sammanhang där du behöver vara bra på teamwork, är det en viktig aspekt av ditt lärande.

camp

Innehåll

Stageing
Performance

Masterclass i scenspråk, publikkontakt, kroppspråk och stageing.

Bransch
kunskap

Att ha kunskap om branschen man verkar i är en förutsättning för framgång. Vi ser närmare på relevanta aktörer för dig och vem som gör vad.

Song
Writing

Ett steg du antingen kommer till eller redan är vid, är studio sessions där din musik skapas. Under utbildningen får du med professionella coacher öva och förbereda dig inför detta. Tillsammans skriver ni låtar och går igenom grunderna i låtskriveri samt ger verktyg för att du ska kunna utveckla ditt skapande.

Mental
Träning

Mental träning är ofta vad som skiljer de som lyckas från mängden. Vi hjälper dig att fördjupa dig i personlig- och yrkesutveckling, självkänsla, hälsa och träning. 

Branding
Profil

Att bygga sitt eget varumärke är en viktig del av att vara artist. Vi berör hur man hanterar media, sociala medier samt presentations- och intervjuteknik. 

Team
Work

Gruppövningar och aktiviteter. Att arbeta i olika grupper är en del av artisteriet och viktigt oavsett om du är soloartist, låtskrivare eller gruppmedlem.

Recensioner

"Jag skulle vilja säga att Stage Academys camp ger en enorm glädje, här får man nya kontakter som är viktiga, man får även nya vänner. Den ger även gemenskap och känslan om att få vara sig själv.
Skillnaden skulle jag väl säga att jag vågar vara mer säker, framför allt på scenen. Jag har också fått lära mig att man inte behöver ha världens vackraste sångröst, utan att det är viktigt att vara sig själv."
Markus Borg
Artist
"Vill bara tacka för ett fantastisk utbildning. Min dotter var så nervös och orolig innan hon skulle dit.
Hon kände ingen. Att bli så väl bemött av er alla när hon steg innanför dörren fick allt att släppa för henne. Hon verkligen stormtrivdes! Och vilken utveckling - från en tjej som knappt ville stå på scenen till en tjej som verkligen såg ut att trivas där 🙂 Tusen tack för allt ni gör för dessa ungdomar."
Förälder
"Jag var jätteblyg, pratade inte med någon och vågade inte ta för mig. Jag är blyg som person men nu vågar jag ta för mig mer .Första campen ville jag bara testa nåt nytt, nu vill jag utvecklas och lära mig nytt hela tiden. Det här är de bästa dagarna på året. Jag har lärt mig att våga vara den artist jag vill vara. Även om jag varit på flera camper lär jag mig något nytt hela tiden, får öva mig inför andra och det är värt allt för mig som artist och person!"
Jessie Olsen
Artist
camp

Mer information

Läs mer om Stage Academy Camp (original)

Senaste inlägg och

Meet Up & Open Stage 16/2

Meet Up & Open Stage 16/2 Välkomna till Stage Academy Meet-Up & Open Stage! En grym scen, bra ljud och världens bästa publik!Ett perfekt tillfälle

Läs mer »

Meet-Up & stor Open Stage 26/1

Meet-Up & stor Open Stage 26/1 Välkomna till Stage Academy Meet-Up & Open Stage! En grym scen, bra ljud och världens bästa publik!Ett perfekt tillfälle

Läs mer »

Stay In Touch

Följ våra socials för att hålla dig uppdaterad om alla kommande evenemang. Tveka inte att kontakta oss via info@stageacademy.se