Hoppa till innehåll

Finalisterna i Stage Academy Artist 2014

Nu är alla deltävlingar av Artist 2014 klara och 8 artister har blivit utvalda.
Stageacademys ambition är att skapa den absolut bästa artisttävlingen i Sverige och vi har en känsla att vi är på god väg.

Vi har haft många Auditions efter förra riksfinalen och hela 2014 med ca 20-30 deltagare i varje. Vi har även haft camper och andra tävlingar där vi valt ut deltagare till Artist 2014. Sammanlagt har flera hundra sökt och kommit till våra uttagningar.

Sommaren har varit fantastisk och vi har fått otroligt mycket feedback på våra event. Det har varit i princip bara positiva tongångar, men några negativa kan man inte undgå. Det har ibland funderats runt det artistiska, när andra har sjungit bättre eller haft bättre scenspråk, varför har just den artisten vunnit? Förklaringen är enkel.
Vi söker det unika, den som hittat just sin identitet i sitt artisteri.
Stageacademy är ett fönster mot musikbranschen. Flera artister som nu har management, skivkontrakt, förlagskontrakt mm har upptäckts och utvecklats i Stage Academy.
Vi är säkra på att vi är på rätt linje och allt är tack vare er som deltar i våra camps, tävlingar och event.

Vill du medverka i nästa riksfinal så rekommenderar vi Stage Academy Camp i oktober: http://www.stageacademy.se/artistakademin/artistutbildningar/stage-academy-camp/

Vi kommer också att ha Auditions i oktober och november på Danderydsgården.

Finalisterna har presenterats löpande på vår Facebook sida. Nu kan du se dem här nedan och klicka på bilden för att göra den större. På vår Facebook sida uppdaterar vi med fler nyheter om riksfinalen. Här finns också alla bilder från hela sommaren.

Varmt välkomna att se riksfinalen på plats den 12-13 september på Kungsträdgården i Stockholm.

DN

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner