Hoppa till innehåll

Danderydsgården 8/6 – Audition, Stage Academy Showcase och final i Dandelion Talents!

På söndag den 8 juni har ni chans att kvala in direkt till en deltävling av Artist 2014. ni får se Skyscraper som den 6e juni tävlar i Lilla Melodifestivalen med sin låt ”Här är vi nu”. Dessutom final i Dandelion Talents!

affisch8juni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här sommaren kommer vi att genomföra en omfattande sommarturné med Artist 2014 och/eller Stage Academy Showcase. På de flesta av stoppen med Artist 2014 har vi Open Audition på plats. Men du kan kvala in direkt till en deltävling genom att komma till våra auditions inför. Nästa söndag den 8 juni är ni välkomna till Danderydsgården där audition sker bakom stängda dörrar.
Föranmäl er genom att maila till annamia@stageacademy.se så får ni mer information om tider och vad som händer under dagen. Ange i ämnesraden”Audition Danderyd”.
Vi startar kl 14.00 och kl 16.00 får ni se finalen av Dandelion Talents samt ett smakprov på Stage Academy Showcase med bland annat Skyscraper då de framträder med sin låt från Lilla Melodifestivalen som de tävlar i den 6e juni.  Vi önskar dem stort lycka till!

Under vår audition söker vi också gästartister till våra Stage Academy Showcase´s.
Den 17e Maj fanns Stage Academy Showcase på Skärholmsloppet.

Se fler bilder här!skhlmsky

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi passar också på att gratulera Nicole Zanetti som blev den första vinnaren av en deltävling i Artist 2014 under Coverfestivalen i Nässjö.

Se fler bilder här!nicolenässjö

De här tjejerna har alla medverkat i Stage Academy´s auditions. Nu i ett samarbete med Peo Thyrén som vi snart får veta mer om. Grattis Julie Yu, Nina Stenbrink, Daniela Söderlund och Emma Sunesson!x

Vår sommarturné utökas och fler datum kan tillkomma men här är den uppdaterade turnéplanen som den ser ut nu. Håll utkik på hemsidan och Facebook sidan efter uppdateringar!

Varmt välkomna nästa söndag till Danderydsgården!

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner