Hoppa till innehåll

Charlie Ebert släpper sin första singel- Snapchatvän

 

FullSizeRender-30

Låten Snapchatvän kom till StageAcademy under StageAcademy Camp #6. Grunden är skriven av Patrik Frisk och Birk Frisk och Charlie fick i uppdrag att skriva text och melodi i verserna. Tillsammans med Sebastian Krantz, Li Björling och Alice Lööf färdigställdes låten under campen i november 2015. Den spelades därefter in i Ninetones studio.

Charlie Ebert började redan som 10-åring i Stockholms gosskör där dirigenten hade fullt sjå att dirigera sin pojkkör med vänster hand och tysta ner Charlie på flanken med den högra eller som dirigenten sa vid ett tillfälle att han hade behövt en till dirigent, för pojken med den otyglade rösten!
Charlie har deltagit i ett antal talangjakter och hans första talangjakt var i Skärholmen, då han glatt hoppade upp på scen, struntade i att mikrofonen inte fungerade och rev av ”Many rivers to cross” med en pitch som gjorde att han hördes utan ljudanläggning. Det räckte inte hela vägen. Men det gav mersmak. Etta blev Isa Tengblad.

Vidare har Charlie jobbat hårt på flera scener och medverkat på samtliga Stage Academy Camp. Han studerar på Rytmys musikergymnasium i Nacka och lever för musiken och mat.

Med låten ”Snapchatvän” som Charlie själv varit med och skrivit debuterar han som soloartist och jobbar nu för fullt med sitt kommande album.

Lyssna på Spotify:
https://open.spotify.com/album/7C3dboqHn5UxdfK53mQRbP
Följ Charlie på Facebook:

12733980_1017165845020689_6293050643084453679_n

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner