Hoppa till innehåll

Artist 2014- sista chansen Mirum Norrköping 30/8!

Det har varit ett högt tryck på våra auditions runt om i Sverige och nu är det klart att vi adderar ännu en deltävling av Artist 2014 i Norrköping i Mirum den 30e augusti!

mirum

Vi har haft en fantastisk sommar hittills med Stage Academy
Kolla alla fina bilder i vårt Facebook album! 

Stage Academy Summertour med Artist 2014 och Stage Academy Showcase har bl.a besökt Piteå- Noliamässan, Familjedagar i Hedemora, Sundbyberg, Lammhult och Nässjö och nu återstår bl.a Lilla DN Galan, SKHLM och 
MIRUM GALLERIA I NORRKÖPING! 
Den 30/8 kör vi nu alltså den sista deltävlingen av
Artist 2014 inför den stora riksfinalen i Kungsträdgården den 12-13 september i samband med DN Stockholm halvmarathon. NU FÅR ALLA CHANSEN.
Denna gång är inga förcastade till deltävlingen utan ALLA är välkomna att försöka haffa den sista platsen i finalen. Vi har haft ett högt tryck på alla auditions och träffat på otroligt många duktiga artister. 7 finalister är i dagsläget klara för finalen, den 8e kan bli DU.
Som vi tidigare berättat kommer juryn i Kungsträdgården att bestå av branschfolk såsom producent, management, låtskrivare och förläggare- allt för att finalisterna ska få visa upp sig inför eventuellt kommande samarbeten med dessa.
Tips inför audition
#Kom förberedd!- du har ca 90 sekunder på dig att övertyga oss om att du ska få din plats. Det gäller att vara förberedd för att kunna prestera på topp den korta tiden.
#Låtval- många gånger kan ditt framträdande vara avgörande huruvida det är bra eller mindre bra, bara pga låtvalet. Tänk på detta!
#Klädsel- säkert inte avgörande,men tänk på vad du ger för intryck. Du kommer att bedömas som en helhet.
#Intryck- på tal om intryck. Hur man talar för sig och hur man beter sig mot andra kan vara värt att tänka på.
#Musiken- när du föranmält dig kommer det att komma information om hur du ska ta med din bakgrund, lös detta i tid så det inte blir ett moment dagen innan eller i värsta fall på plats.
Föranmälan och information om Artist 2014 här:
http://www.stageacademy.se/artistakademin/artisttavlingar/artist-2014/

Joina vårt
medlemsbrev,

Det är gratis!

Registrera dig här

Självklart kan du när som helst avregistrera dig!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner